4 Birincilikle Başkan'a Ziyaret

4 Birincilikle Başkan'a Ziyaret

Acıpayam'ın genç tiyatrocuları aldıkları birinciliklerle Başkan Şevkan'ı ziyaret ettiler.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü tarafından organize edilen "Denizli Büyükşehir Belediyesi Liseler Arası 4. Tiyatro Şenliği"nde "Komşu Köyün Delisi" isimli tiyatro oyunuyla 4 branşta birincilik alan Acıpayam Çamlık Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve okul idarecileri Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ı makamında ziyarette bulundular.

Ziyarete, Okul müdürü Gökhan Sökmen, Müdür Yardımcısı Metin Solmaz, Edebiyat öğretmeni Hüseyin Özdemir ile tiyatro ekibi öğrencileri katılımda bulundu.

Okulu Müdürü Gökhan Sökmen, okullarına yapmış oldukları hizmetler ve tiyatro ile alakalı sağlamış olduğu katkılarından ötürü Başkan Şevkan ve tüm personeline teşekkürlerini iletti.

GURUR KAYNAĞIMIZ

Acıpayam’ın tüm alanlarda şampiyonluk ve başarılar elde ettiğinin altını çizen Başkan Şevkan, gençlerin spor ve kültürel alanda her gün yeni başarılara imza atıp kendilerinin ve Acıpayam’ın gurur kaynağı olduğunu, ekibi ve değerli yöneticileri tebrik ettiğini ve başarılarının devamını dilediğini söyledi.

Toplu fotoğraf çekimiyle sonlanan ziyarette Başkan Şevkan, ekibe ''Beyaz Zambaklar Ülkesi'' kitabını hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.