7. Futbol Şöleni Başladı

7. Futbol Şöleni Başladı

Pamukkale Belediyesi’nin gelenekleştirdiği halı saha turnuvalarının 7.’si başladı. 31 mahalleden 44 takımın katıldığı turnuvada  Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Karahayıt’ta yapılan Kurtlucaspor- Onbeş Mayıs Gençlikspor maçının başlama vuruşu

A+A-

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği  etkinliklerden olan Pamukkale’de 7. Futbol Turnuvası İlkbahar 2018 Halı Saha Turnuvası’nda ilk düdük çaldı. Turnuvaya 31 mahalleden 44 takım katıldı ve açılış Karahayıt sahasında gerçekleşti.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kurtlucaspor ile Onbeş Mayıs Gençlikspor maç öncesinde takımlara başarılar dileklerini sundu.  Oyuncular ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Gürlesin, daha sonra maçı başlatan vuruşu yaptı.

Turnuvanın ilk gününde bol gollü maçlar vardı. Karahayıt’ta Başkan Gürlesin’in başlama vuruşunu yaptığı maçı Kurtlucaspor Onbeş Mayıs Gençlik karşısında 13-2’lik skorla  büyük bir fark ile galip geldi. Aynı sahadaki bir başka diğer maçta ise Çerkez Akköy Merkezspor Haytabeyspor’u 13-5 mağlup etti.

Eleme usulü yöntemi ile oynanan turnuvanın Yeniköy’de gerçekleştirilen müsabakalarında ise Pelitlibağ Gençliskpor Uzunpınar Gençlikspor’u 5-3, Develi Dayı Yeğenspor Kınıklı Belediyespor’u 16-2, Karahayıtspor ise Uzunpınar Mahallespor’u 7-1 yenipk üst tura çıkaran takım olmayı başardılar. Zümrüt sahasında oynana maçlarda ise Fatih Pamukkale Fatihspor Deliktaş Gençlikspor’u 15-4, Zeytinköy Zümrütspor Zeytinköy Ekürilerspor’u 13-1 ve Cumhuriyet PAÜ, Hacıkaplanlar Fikirtepespor’u da 9-3 yenip 2. tura çıkan takımlar oldu.


PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA GÜNÜ HEYECAN SÜRECEK

Pamukkale ilçesinde 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Turnuvası’nın ilk tur maçları Pazartesi ve Çarşamba günü sürecek. Pazartesi günü Deliktaş sahasında saat 19.30’da Yeniköy Gençlikspor – Kayıhan Birlikspor, 20.30’da da Hürriyet Genç Yeteneklerspor –Güzelköyspor maçları oynanacak.

Kale sahasında saat 19.30’da Hürriyet Sekispor – Develi Zeytindalıspor, 20.30’da Karakova Gençlik – İncilipınarspor, 21.30’da da Cankurtanspor- Kurtluca Kartalspor maçları olacak.  Zümrüt sahasında ise 19.30’da Kayıhan Akşarspor – Mehmetcikspor, 20.30’da da Hacıkaplanlarspor – Karakova Aslan Kralspor maçları yapılacak. Çarşamba günü ise Yeniköy’de 19.30’da Dokuzkavaklar Kardeşlerspor- Zeytinköy Yörükgücü, 20.30’da Pelitlibağ Kartalgücü – Sami Türel Horoz Gençlikspor, 21.30’da da Aktepespor – Karşıyaka Gençlergücü maçları yapılacak. Aynı gün Zümrüt sahasında19.30’da  İstiklal Dost İstiklalgücü –Kalespor, 20.30’da da Deliktaş Örtülügücü – Anafartalarspor maçları oynanırken, ilk turun son maçları Akhan sahasında 19.30’da Zümrüt MİTspor – Fatih Semt-i Fatih ve 20.30’da da Küçükderespor – Dokuzkavaklar Gençlergücü arasında olacak. Bu maçlardan zaferler ayrılan takımlar ise 2. Tura yükselecek.

“CENTİLMENCE GEÇSİN”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, futbol şöleninde 4. seneye girildiğinin belirterek kendilerinin geleneksel hale getirdikleri bu turnuva ile hem mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak, hem de belediye tarafından yapılan sahaların kullanılmasını amaçladıklarını, ayrıca gençlerin spor yapmasına olanak sağladıklarını ve 7.’si yapılan turnuvada 31 mahalleden 44 takımın mücadele ettiğini dile getirerek turnuvanın centilmenlik çerçevesinde geçmesini istediğini sözlerine ekledi ve Tüm takımlara da başarılar diliyorum” sözlerin kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.