7. Kattan Düşüp Ölmüştü

7. Kattan Düşüp Ölmüştü

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, 7. kattan düşerek yaşamını yitiren 21 yaşındaki üniversiteli Ayçin Işık'ın intihar ettiği iddia edildi.

A+A-

Genç kızın o sırada yanında bulunan arkadaşı Burçin A'nın, Ayçin Işık'ın intihar edeceğini söylediği ve kendisinin de engellemeye çalıştığı yönünde ifade verdiği öğrenildi.

Yeniasır Gazetesi’nin haberine göre, korkunç olay 23 Ocak günü 02.00 sıralarında Denizli Şemikler Mahallesi Cinkaya Bulvarı'ndaki lüks bir sitede meydana geldi. Pamukkale Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencisi İzmirli Ayçin Işık, ev arkadaşı Burçin A. ile birlikte kaldığı apartman dairesinin balkonundan düştü. 30 metreden beton zemine çakılan Işık, komşularının ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Telefonu İnceleniyor

O sırada Ayçin Işık'ın yanında bulunan ev arkadaşı Burçin A'nın ifadesine Yeni Asır ulaştı. Denizli'de polis merkezine götürülerek ifadesi alınan Burçin A. Işık'ın intihar edeceğini söylediğini, engellemek için uğraştığını ancak başaramadığını söylediği ortaya çıktı. Genç kızın cep telefonuna incelemek üzere el konulurken arkadaş ve ailesinin de bilgisine başvurulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.