8 Aylık Bebek Feci Şekilde Can Verdi

8 Aylık Bebek Feci Şekilde Can Verdi

Korgan’da bu sabah saatlerinde ahşap bir evde çıkan yangında beşikte olan 8 aylık Yaman ve 3 yaşındaki ağabeyi Eymen Alantepe, küle dönen evde feci şekilde can verdiler.

A+A-

Ordu'nun Korgan ilçesine bağlı Tepealan Mahallesi’nde meydana gelen yangında barakaya benzer ahşap bir evde tüp patlaması sonucu yangın çıktı. Yangının çıktığı sırada dini nikahlı anne Filiz Koçak, hamile olduğu için hastanede bulunurken, baba Selami Alantepe'nin ise yan tarafında bulunan baba evine kontrol amaçlı gittiği öğrenildi.
Yangını fark eden baba Selami Alantepe, yangına müdahale ederek söndürmeye çalıştı ama başarılı olamadı. Alevlerin büyümesiyle birlikte çaresizlik içerisinde kalan babanın ‘Çocukların gitti’ feryatları ise yürekleri parçaladı.

Yangının haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen Ordu Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. Ancak ev tamamen küle döndü.

8 AYLIK YAMAN BEBEK BEŞİKTE YANARAK CAN VERDİ

Yangının çıktığı esnada beşikte uyuduğu öğrenilen 8 aylık Yaman Alantepe ile ağabeyi Eymen Alantepe, alevlerin arasında kalarak hayatlarını kaybetti. Bölgedekiler, tek odalı ahşap evin etrafında naylon branda çevrili olduğunu, bu nedenle alevlerin hızlı bir şekilde yayıldığını belirtti.

Savcılık incelemesinin ardından olay yerindeki cenazelerden alınan buluntular, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Ali Yazan  /Ordu/ Akis Haber 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.