9 Senedir Bir Umut Bekliyorlar

9 Senedir Bir Umut Bekliyorlar

Denizli’nin Acıpayam İlçesi, Kumavşarı Mahallesinde oturan ve şimdiki yaşı 41 olan Hilmi Onaç, 2009 senesinde İlçe merkezinde kayboldu ve kendisine bir daha ulaşılamadı.

A+A-

Şu an 41 yaşında olan Hilmi Onaç’tan 9 senedir haber alınamıyor. Acıpayam ilçe merkezinde kaybolan ve zihinsel engeli olduğu ifade edilen Hilmi Onaç’ın ailesi bir umut evlatlarından gelecek güzel bir haber için bekliyorlar.

Denizli ilinin Acıpayam İlçesi’ne bağlı Kumavşarı Mahallesi’nde ikamet ettiği öğrenilen ve zihinsel engeli olan 41 yaşındaki Hilmi Onaç, 2009 senesinde evinden ayrıldı ve geri dönmedi. O günden sonra kendisinden hiç haber alınamadı. Kaybolduğu sene 32 yaşında olan Hilmi Onaç’ın anne ve babası ise perişan bir şekilde 9 senedir çocuklarından gelecek güzel bir haberi bekliyor.

Tek İstedikleri Bir Haber

Çocuklarının çok küçük yaşlarda geçirmiş olduğu bir rahatsızlık sonucunda zihinsel engelli olduğunu ve 2009’da Acıpayam merkezde kaybolduğunu ifade eden Baba Muhammet ve  Anne Ayşe Onaç çifti, 9 senedir çocuklarından tek bir haber alamadıklarını,  çocuklarının kaybolduğunda 32 yaşında olduğunu ve eğer yaşıyorsa şimdi yaşının 41’e ulaştığını ifade eden Onaç çifti, çocuklarının bulunması için fotoğrafını bastırıp ilçede vatandaşlara dağıttıklarını belirttiler ve çocuklarının bulunması için vatandaşlardan yardım talep ettiler. Aile, çocuklarını gören ya  da yerini bilenler varsa polise, jandarma’ya veya 0 537 3926180 nolu telefona bilgi vermelerini herkesten rica ettiler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.