Acıpayam AK Parti Gümüş'le Devam Dedi

Acıpayam AK Parti Gümüş'le Devam Dedi

Acıpayam İlçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresi Acıpayam Salih Tanyeri Parkında korona virüs önlemleriyle açık alanda gerçekleştirildi.

A+A-

İlçe kongresine Ak Parti Denizli Milletvekili Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız, İl Başkanı Necip Filiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz , il yönetim kurulu üyeleri mahalle Muhtarları partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Divan başkanlığına önceki dönemlerde milletvekiliği yapmış M. Salih Erdoğan, Katip üyeliklere Gülbin Gülsen Öztaş , Ali Çaçan yaptı.Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını ilçe başkanı Fikret Gümüş yaptı.

Çalışmaya Devam

Gümüş konuşmasında  "Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Ak partiye bir nefer olmaktan gururluyum. Önceki dönemlerde partimizde ilçe başkanlığı yapmış yönetimlerde görev almış bütün dava arkadaşlarımdan Allah razı olsun. İnandığımız dava uğrunda Türkiye'nin 2023, 2071 hedeflerine yürümek için var gücümüzle çalışacağız. Bu kongremizde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim" dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan yapmış olduğu hizmetlerden bahsetti. Ahmet Yıldız,Osman Zolan, Şahin Tin ve il başkanı Necip Filiz birer konuşma yaptılar. Birlik ve beraberlik mesajları verdiler.Konuşmaların ardından oy kullanmaya başlandı. Yapılan seçim sonrası ilçe başkanlığına Fikret Gümüş seçildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.