Acıpayam Anadolu Lisesi 128 Mezun Verdi

Acıpayam Anadolu Lisesi 128 Mezun Verdi

Acıpayam Anadolu Lisesi 2015-2016  mezunlarını törenle uğurladı.

A+A-

Acıpayam Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen törene; Garnizon Komutanı İsmail GÜDÜL, Acıpayam  Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay, Okul Müdürü Mustafa Özarslan, Daire ve Kurum amirleri, Okul Müdürleri,  öğrenci ve veliler katıldı.

128 öğrencinin mezun olduğu 17. dönemde öğrenciler mezuniyetin sevincini ve coşkusunu yaşadı.Okul müdürü Mustafa Özarslan : "Bu öğretim yılında 128. öğrencimizi mezun ediyoruz. Öğrencilerimiz yıl boyunca bir  çok etkinlik yapmış ayrıca ödüller kazanmıştır.Öğrencilerimizin başarılı olmasında emeği geçen öğretmenlerimize, okulumuza desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız  Karahan Daştan, Belediye Başkanımız Dr. Hulusi ŞEVKAN' a ve Milli Eğitim Müdürümüz Talat Tokyay’a teşekkür ediyorum." dedi.

Düzenlenen törende sınıflarında birinci olan öğrencilere ödülleri protokol tarafından verildi.Acıpayam Anadolu Lisesi halk oyunları ekibi gösterileri ve öğrencilerden oluşan müzik dinletisi ve Acıpayam'lı sanatçı Ozan Nihat 'da söylediği doğaçlamalarla törene renk kattı. Okul bahçesinde toplanan öğrenciler kep fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşadılar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.