Acıpayam Belediyesi Amatör Spor Kulüplerinin Yanında

Acıpayam Belediyesi Amatör Spor Kulüplerinin Yanında

Acıpayam Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine desteğini sürdürüyor. 

A+A-

Acıpayam 1.Amatör Liginde futbol oynayan Eskiköy Spor, Kelekçi Spor, Yeşilyuva Spor, Kuyucak Spor ve Süper Amatör Liginde oynayan Dodurga Spor Kulüplerine maddi destekte bulunuldu. 

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Eskiköy Spor, Kelekçi Spor, Yeşilyuva Spor, Kuyucak Spor ve Süper Amatör Liginde oynayan Dodurga Spor Kulüp başkanları ve yöneticilerini makamında kabul etti. 

HER ZAMAN SPOR KULÜPLERİMİZİN VE GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ 

Acıpayam Belediye Başkan Dr. Hulusi Şevkan, “Aslolan, gençlerimizin her türlü sportif faaliyeti gerçekleştirebileceği nitelikli alanları ilçemize kazandırmaktır. Gençlerimizi hayata hazırlamak bizler için çok önemli, çünkü gençlerimiz bizim için çok değerli. Hem bugünümüz, hem de yarınımız, geleceğimiz onlar. Hem eğitimde, okulda başarılı olacağız hem de sporda başarılı olacağız ve böylece çok güzel bir Acıpayam’ı hep beraber inşa edeceğiz.  Bizlerde bütün spor sahalarımızı yenilemekle kalmayarak bunların etrafında yeni spor sahaları yapacağız ki, sporu tabana yayabilelim. Böylelikle bütün gençlerimiz ve çocuklarımız sporla buluşabilsin, bu imkânlardan yararlanabilsin. Bunu hep birlikte başarabileceğimize inanıyorum. Spor kulüplerimizin ve gençlerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim. Bugünde  Amatör spor kulüplerimizin ihtiyaç duyduğu maddi desteği Acıpayam Belediyesi olarak temin ettik ve kendilerine takdim ediyoruz. Bütün spor kulüplerimize ve sporcularımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

5 Kulüp başkanı da, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan başta olmak üzere Acıpayam Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, Acıpayam Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Hasan Okutucu ve Destek Hizmetleri Müdürü Akif Sözer’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz dediler.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.