“Acıpayam Bir Sevdadır” Sloganıyla  Yola Çıktılar

“Acıpayam Bir Sevdadır” Sloganıyla  Yola Çıktılar

“Acıpayam Bir Sevdadır” sloganıyla kurulmuş olan grubun üyeleri Sabit Kızılhan'ın çağrısı ile Acıpayam da  kahvaltılı toplantı düzenledi.  

A+A-

Yoğun bir ilginin olduğu  toplantıya Acıpayam Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Erdem, Acıpayam Dernekler Birliği 2. Başkanı Doç. Dr. Devrim Alkaya, İyi parti ilce başkanı Muzaffer Akyol,  İş insanı İlhan Özcan,  İş insanı Fikret Gümüş,  Acıpayam Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Ömer Alev, Denizli Yörükleri Derneği Başkanı Y. Celal Ceylan, Alaattinliler Derneği Baskanı Hüseyin Okcan, Kumavşarı Derneği Başkanı Ramazan Avşar,  Yassıhöyük Başkanı M. Ali Turhan, Gireniz Derneği Başkanı Güner Ersoy,  Olukbaşı Temsilcisi Mustafa Dağ ve Acıpayam sevdalısı  çok sayıda davetli katıldı. 

Acıpayam konulu toplantıda temel konu kırsal kalkınma ve kırsal turizm konularında neler yapılabileceği oldu. Tüm mahalle derneklerinin görüşünü belirttiği ve Acıpayam'ın zenginlikleri, mevcut fırsatların konuşulduğu toplantıda katılımcılar çok faydalı, güzel bir toplantıya katılmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

Yeni Toplantı Planlandı

Diğer şehirlerde ikamet eden Acıpayamlı iş insanları ve bürokraside görevlilerin de katılımıyla daha geniş katılımlı bir toplantı planı da yapıldı. 

Acıpayam için çalışmaların sürmesi dileği ve Edebiyat Öğretmeni İbrahim Zeren'in okuduğu Acıpayam Güzellemesi şiiri ile toplantı sonlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum