Acıpayam Cinayeti'nde 2 Gözaltı

Acıpayam Cinayeti'nde 2 Gözaltı

Acıpayam’a bağlı Benlik Mahallesinde 03-04-2018 günü gece 22.00 sularında 38 yaşındaki Mutlu Aysel evinin yakınlarda kimliği o zaman zarfında tespit edilemeyen kişiler tarafından ayağından ve omzundan vurularak feci bir şekilde öldürülmüştü.

A+A-

Cinayet, geçtiğimiz salı günü saat 22.00 sularında, Benlik Mahallesi Yenice Mevkii'nde gerçekleşti. Mutlu Aysel'in evinin arka tarafındaki ağıldan silah sesleri duyan yakınları hemen seslerin duyulduğu yere gittiler. Yakınları gittiğinde Aysel'i kanlar içindeydi. Olay yerine çağrılan jandarma ve ambulans ekipleri hemen geldi. Sağlık ekibi, sağ omzundan ve bacağından av tüfeği ile vurulmuş olan Aysel'in öldüğünü tespit etti. Olay ile alakalı soruşturma başlatan jandarma ekipleri, Aysel'in eşi Z.A. ile ilişkisi olduğu iddia eden Erdal E.'yi gözaltına alındı. Erdal E.'nin, Z.A.'nın ablasıyla evli olduğu öğrenildi. Zanlılar işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi.

Olayın vuku bulmasının hemen ardından olay mahallenin yakınında bulunan vatandaşlar tarafından polise ekipleri ve sağlık birimlerine yapılan ihbar sonucunda hayatını kaybeden Mutlu Aysel’in cansız bedeni otopsi için morga kaldırılmıştı.

Olay gününden bu güne polis ekipleri tarafından yapılan tahkikat ve soruşturma dahilinde bugün yeni gelişmeler cereyan etti. Olay ile alakalı olarak iki kişinin gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Acıpayam’da av tüfeği ile katledilen 38 yaşındaki çiftçi Mutlu Aysel'in, yasak aşk cinayetine kurban gittiği iddia edildi.

Jandarmanın cinayet ile alakalı geniş çaplı araştırmaları sonucunda olay ile alakası olduğu tahmin edilen iki kişinin gözaltına alınıp sorgulandığı ifade edildi. Zanlıların ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri söylendi.

Olay ile alakalı olarak göz altına alınan iki kişiden bir tanesinin kadın olduğu ve kadının Mutlu Aysel’in eşi olduğu tespit edilirken, diğer zanlının da, E. E. (erkek) olduğu gelen açıklamalar arasında.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.