Acıpayam Zabıtası Marketleri Denetliyor

Acıpayam Zabıtası Marketleri Denetliyor

Acıpayam  Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Acıpayam’da  faaliyet gösteren marketlere yönelik denetim yaptı. 

A+A-

ETİKET HİLESİNİN ÖNÜNE GEÇİLİYOR 

Alışveriş sepetine rastgele ve farklı ürünler koyarak kasaya giden zabıta ekipleri, etiket fiyatları ile kasadaki fiyatların eşleşip eşleşmediğini kontrol etti.  Bu sayede etiket hilesi yapan işletmeler tespit edilerek, vatandaşların kandırılmasının önüne geçiliyor. 

HALK SAĞLIĞINI KORUMAYA DEVAM EDİLECEK 

Zabıta ekipleri, Acıpayam’daki işletmelerde etiket denetimlerinin yanı sıra maske, sosyal mesafe ve son kullanma tarihi geçmiş ürün olup olmadığında kontrol ediyor. Halk sağlığını tehdit eden ve kurallara uygun satış yapmayan işletmelere uyarılar yapılıyor.  

Acıpayam Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden yapılana açıklamada;  İlçemizde faaliyet gösteren marketlerde özellikle gıda ürünlerine yönelik yapılan etiket ve fahiş fiyat uygulamasıyla alakalı denetimlerimiz devam ediyor. Ekiplerimiz denetimlerde fahiş fiyat yansıtan veya etiket ile kasa fiyatı arasında fark bulunan işletmelere gerekli uyarılarda bulunuyor. Halkın sağlığını tehdit edecek unsurların oluşmasını önlemek ve fahiş fiyat artışını kontrol altında tutmak amacıyla denetimlerimize ara vermeden devam edeceğiz” denildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.