Acıpayam'a Çok Yakıştı

Acıpayam'a Çok Yakıştı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Acıpayam’da başlatılan sıcak asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Acıpayam’da başlatılan sıcak asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Acıpayam’ın ana arterleri olan Huzur Bulvarı, Namık Kemal Caddesi, Adnan Menderes Bulvarı, Hastane Caddesi ve Çiftlik caddeleri Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt programına alındı. Bu kapsamda yaklaşık 2 km uzunluğunda olan Huzur Bulvarı ve Namık Kemal Caddesinde sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı. 

 

İKİNCİ ÇALIŞMA ÇİFTLİK CADDESİNDE 

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi iş birliğiyle başlatılan sıcak asfalt çalışmalarının ikinci etabı olan Çiftlik Caddesinde Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan incelemelerde bulundu. 

Toplamda 6.5 kilometre alanda sıcak asfalt çalışmaları yapılacağı ifade eden Başkan Şevkan, Çiftlik Caddesinde esnaflarla ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Çalışmalarda gösterdikleri hassasiyet ve sabırlarından dolayı kendilerine teşekkür etti.  

 

ACIPAYAMIMIZA ÇOK YAKIŞTI,HAYIRLI OLSUN 

İlçe merkezimizde asfalt çalışmaları ve mahallelerimizde de alt ve üst yapı çalışmalarıyla yoğun bir sezon geçirdiklerini belirten Şevkan, "İlçemizdeki birçok nokta geçmiş yıllarda ciddi sıkıntısı olan yerlerdi. Doğalgaz, Aydem ve Deski’nin alt yapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt çalışmalarına başladık ve devam ediyoruz. Allah'a çok şükür bu çalışmalarımızla halkımızı ulaşım anlamında rahatlatmış olmayı ümit ediyoruz. Huzur Bulvarımız ve Namık Kemal Caddemizde çalışmalar tamamlandı. Çiftlik caddemizde de çalışmalarımız başladı ve hızlı bir şekilde devam ediyor. Çalışmaların tamamı bittiğinde ilçemiz farklı bir görünüme kavuşacak. Ulaşım kalitesini arttıracak çalışmalarımıza Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ilçe genelinde hız kesmeden devam edeceğiz. İlçemizde sıcak asfalt serim çalışmasını tamamladığımız caddelerimizin vatandaşlarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu çalışmalarda en büyük emeği olan ve ilçemize vermiş olduğu katkılarından dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan ve çalışma arkadaşlarına, kendi çalışma arkadaşlarıma hemşehrilerim ve şahsım adına teşekkür ediyorum." diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.