Acıpayam'da 15 Temmuz Etkinlikleri Başladı

Acıpayam'da 15 Temmuz Etkinlikleri Başladı

A+A-

Acıpayam’da  15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Haftası etkinlikleri Acıpayam Garnizon Komutanlığı şehitliğinde yapılan dualarla başladı.

İlçe Kaymakamı Ali Şanlıer , Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan,Acıpayam Cumhuriyet Başsavcısı Enis Tekgül, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, Acıpayam Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı İkbal Vurucu, Emniyet Müdürü Vekili Selçuk Sungur, İlçe Müftüsü Yusuf Demiryürek, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve daire müdürleri Acıpayam Garnizon şehitliğinde buluştular.

Burada şehitler Acıpayam Müftüsü Yusuf Demüryürek’in  yaptığı dua ile anıldı. İlçe protokolü şehitlerimizin mezarları başında dua ederek, karanfil bıraktılar. Daha sonra Kaymakamlık tarafından Merkez Çarşı Camiinde öğle namazı öncesi mevlit okutuldu. İlçede 15 Temmuz anma programlarının hafta boyu devam edeceği öğrenildi.

Cuma, Cumartesi ve Pazar akşamları Acıpayam Cumhuriyet Meydanında da Acıpayam Kaymakamlığı ve Acıpayam Belediyesi tarafından program düzenlenecek. Siyasi partilerin de meydanda halkla buluşacağı günde Cumartesi akşamı Mehteran eşliğinde Demokrasi yürüyüşü gerçekleştirilecek. Ayrıca Acıpayam Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanında 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi, müzik dinletisi ve ikramlar yapılacak.  Hafta sonu meydanda yapılacak etkinliklere ilçeye bağlı mahallelerden  de çok sayıda katılımın olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.