Acıpayam'da Cumhuriyet Bayramı Heyecanı

Acıpayam'da Cumhuriyet Bayramı Heyecanı

Acıpayam'da Cumhuriyet Meydanı önünden tören bandosu eşliğinde kortej yürüyüşü ile başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Atatürk Stadyumunda devam etti.

A+A-

Kaymakamımız Sayın Mustafa GÜRBÜZ'ün beraberinde Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN ile öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutlaması ile başlayan program Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşımızın söylenmesinin ardından Kaymakamımız Sayın Mustafa GÜRBÜZ’ün günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

Öğrencilerin hazırladığı şiirlerin okunması, müzik dinletisi, müzikli gösteriler, bayrak gösterileri, drone gösterisi, sportif gösteriler ve halk oyunlarının  sahnelenmesinin ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüllerin verilmesi ve tören geçişinin ardından program sona erdi.  

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programına; Kaymakamımız Sayın Mustafa GÜRBÜZ'ün yanı sıra Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Şammas ALTAN, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler, öğretmen ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.