Acıpayam'da Depremzedeler Çadırlardan Kurtuluyor

Acıpayam'da Depremzedeler Çadırlardan Kurtuluyor

Denizli Valisi Hasan Karahan, 20 Mart'ta depremden etkilenen Acıpayam depremzeleri için yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Acıpayam ilçesine gitti.

A+A-

Vali Hasan Karahan, ilk olarak depremde hasar gören Kaymakamlık binası geçici olarak hizmetlerin yürütüldüğü başka bir binada ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İlçedeki son durum ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.  

Depremzede vatandaşlarla yakından ilgilenen Vali Hasan Karahan talep ve sorunlarını dinleyerek, Kurum Müdürlerine vatandaşların mağdur olmaması için depremden etkilenen yerlerde vatandaşların sorunlarının bir an önce çözümlenmesi konusunda gerekli talimatları verdi.  

Toplam 66 Konteyner Kuruldu

İçinde tuvalet, banyo ve mutfak bulunan toplam 21 metrekarelik konteynerlerden 27 Nisan 2019 Cumartesi gününden bugüne kadar; Oğuz Mahallesinde 21, Uçarı Mahallesinde 8, Kırca Mahallesinde 23 ve Ovayurt Mahallesinde 14 olmak üzere toplam 66 konteyner kurulumu yapıldı. Önümüzdeki günlerde de Apa Mahallesinde 78 ve daha sonra da Karahöyük Mahallesinde 20 konteyner kurulumunun gerçekleştirileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.