Acıpayam’da Herkese Eşit Hizmet

Acıpayam’da Herkese Eşit Hizmet

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, yapılan istişare toplantısında 56 mahalle muhtarı ile bir araya gelerek bilgilendirme yaptı ve “eşit hizmet” parolasını vurguladı.

A+A-

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, AK Parti İlçe Başkanı Nurhayat Şanlı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsen Gülbin Öztaş ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda Başkan Şevkan, mahalle muhtarların istek ve taleplerini dinleyerek not aldırdı.

İlçe merkezi ve mahallelerde devam eden projeler hakkında muhtarlara detaylı bilgiler veren Başkan Şevkan “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da 56 binlik Acıpayamımıza daha iyi hizmet etmek için çok çalışmaya devam edeceğiz. Hiçbir ayrım gözetmeden bütün mahallelerimize eşit hizmet götürüyoruz, bunu yaparken de sizlerin istek ve önerilerine büyük önem veriyoruz. Hizmetlerimizin geliştirilmesi bakımından istişare toplantımızın çok faydalı olacağına inanıyorum. Mahallelerimiz için hizmetlerimiz sizlerin de katkısıyla inşallah devam edecek” diye konuştu.

Toplantıda söz alan muhtarlar kendilerine her zaman destek veren Başkan Şevkan ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, bu toplantı çok yararlı oldu. Acıpayam için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dediler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.