Acıpayam'da Kömür Satış Yerleri Denetlendi

Acıpayam'da Kömür Satış Yerleri Denetlendi

Acıpayam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kömür satan yerleri denetledi

A+A-

Acıpayam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, kömür satış belgeleri, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatları, katı yakıt satıcısı kayıt belgeleri, satışa sunulan kömür torbalarının üzerinde tanıtıcı özelliklerinin olup olmadığı kontrol edildi.

 

Ayrıca satışa sunulan kömürlerin, çuvalda yazan kilogramı tutup tutmadığı da kontrol edildi.Acıpayam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Vatandaşların açıkta satılan kömürü almamaları, kömürlerini satış izin belgesi olan yerlerden almaları, kalorifer kazan kontrolleri ve bakımlarının zamanında yaptırılmaları ve bacaların her yıl temizlenmesi istenildi. 

 

 

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ''Hava kirliliğinin engellenebilmesi için kömürlerin denetim altında olması gerektiğini belirterek, “Kaçak ve izinsiz kömür satışının yapılmasını istemiyoruz. Belirli periyotlarla ilçemizde bulunan kömür depolarını denetliyoruz. Ekiplerimiz büyük titizlikle kömürleri kontrol ediyor. Örnekler alıp ağırlıklarını tartıyor. Açıkta satış yapan işletme de ilçemizde bulunmuyor. Bu konuda belediyemiz gerekli özeni göstermektedir. İlçemizde kömür satışı yapan işletme sahiplerimize de hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyor, hayırlı işler temenni ediyorum ” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.