Acıpayam’da Köpek Kazaya Neden Oldu

Acıpayam’da Köpek Kazaya Neden Oldu

Denizli ilinin Acıpayam İlçesinin Çarşı merkezinde gerçekleşen trafik kazası sonucunda 2 kişinin yaralandığı ifade edildi.

A+A-

Alınan bilgilere göre, Denizli ilinin Acıpayam İlçesi'nde sabah sularında çarşı merkezinde seyir halinde olan F.K. idaresindeki 34 BFH 657 plakalı araç PTT önüne geldiği esnada önüne köpek çıktığı için yavaşladı. Bu esnada aynı yöne doğru ilerlemekte olan ve M.S. idaresinde olan 20 Y 6684 plakalı otomobil F.K.'nin kullandığı araca arkadan vurdu.

Çarpışmanın da etkisi ile her iki otomobilin sürücüsü boyun ve kafalarından almış oldukları darbelerden ötürü yaralandılar. Çevredeki vatandaşlar tarafından yaralılara ilk müdahale yapıldı. Ardından sağlık ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine hızlı bir şekilde intikal eden sağlık ekipleri ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptıktan sonra yararlıları ambulans ile Acıpayam Devlet Hastanesine sevk ettiler.

Kaza sonrasında olay yerinde gelen polis ekipleri gerekli incelemeleri yaptı. Bu sırada trafikte kısa süreli bir aksaklık meydana geldi. Polisin kaza ile alakalı soruşturmasının devam ettiği ifade edildi.

Bir Anda Çıktı

Görgü Şahitlerine göre köpeğin öndeki aracın önüne aniden çıkması ve şoförün anlık freni arkanı aracın öndekine vurmasına sebep oldu. Çarpışmanın şiddetti ile şoförlerin kafalarından darbe aldıklarını dile getiren şahitler hemen müdahale ettiklerini ve sağlık ekiplerine haber verdilerini dile getirdiler.

Foto: Acıpayamgazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.