Acıpayam'da Şüpheli Hareketler Tedirgin Etti

Acıpayam'da Şüpheli Hareketler Tedirgin Etti

Acıpayam bir çocuk kaçırma girişimi daha yaşandığı iddia edildi.

A+A-

Alınan bilgilere göre olay Acıpayam’ın merkezinde bulunan Tanyeri Parkı’nda meydana geldi. Parkta çocukların oynadığı alanda 4 kişilik bir grubun, uzun bir süre park trambolinde oynayan çocukları pür dikkat izlemesi vatandaşları rahatsız etti.

Şüpheli hareketler içinde olan şahısları fark eden vatandaşlar, park ile ilgilenen belediye görevlerine rahatsızlıklarını ilettiler. Belediye görevlileri 4 kişilik gruba uyarıda bulunmak için seslendi. Belediye ekiplerinden çekinen ve konuşmalarından yabancı uyruklu oldukları anlaşılan 4 kişilik gruptan ikisi belediye görevlisinin yanına geldi. Bu sırada parkta çocuğu bulunan bir kadının ‘Çocuk kaçırmaya mı geldiniz?’ diye sorması üzerine panikleyen grup, park yakınlarından uzaklaşarak gözden kayboldu.

Polisi Çağırdılar

Durumdan endişelenen vatandaşlar, polis ekiplerine ihbarda bulundu. Kısa süre içinde olay yerine gelen bekçiler, park ve etrafını kolaçan etti ancak şüpheli şahıslarla ilgili herhangi bir ize rastlamadı. Tedirginliklerini ileten vatandaşlar, bu tür olaylar ile ilgili polisten duyarlılık beklediklerini iletti.

Bu arada şüpheli 4 kişilik gruptan birinin bir elinin bilekten kesik olduğu öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.