Acıpayam'daki Kaza Felaket Getirdi

Acıpayam'daki Kaza Felaket Getirdi

Denizli ilinin Acıpayam ilçesinde, Hilal Mehteran Takımı ekibini taşıyan minibüs, yağmur sebebi ile kayganlaşan yolda, şoförün kontrolünden çıkarak, tarlaya devrildi. Kaza sonucunda takımın davulcusu 53 yaşındaki Mehmet Vehbi Kaplan vefat ederken, 3'ü ağı

A+A-

Acıpayam ilçesinde kazalar bitmek bilmiyor. Dün Antalya ilinden Pamukkale ilçesine turist taşıyan bir otobüsün devrilmesinden sonra bugün de yine bir otobüs ile otomobilin karıştığı kaza da acı haber alındı.Kazada Mehmet Vehbi Kaplan (53) hayatını kaybetti.

1 ÖLÜ 13 YARALI

Kaza, saat 15.00 sularında, Acıpayam ilçesi Kumafşarı Mahallesi civarlarında gerçekleşti. Hilal Mehteran Takımı'nı Denizli ilinden Burdur'un Çavdır ilçesine götürmek üzere yola çıkan Yusuf Demirkan'ın kullandığı 20 BM 611 plakalı minibüs, yağmur sebebi ile kayganlaşan yolda denetimden çıktı.

Yolun kenarına doğru savrulan minibüs, tarlaya devrildi. Yoldan geçen sürücülerin durumu haber etmesi ile olay yerine sağlık, itfaiye, jandarma ve trafik polisi ekipleri gönderildi. Minibüste sıkışan Mehteran Takımı'nın davulcusu Mehmet Vehbi Kaplan, hayatını kaybetti.

Minibüs şoförü Demirkan ve mehteran takımının 11 üyesi ise itfaiye ekiplerince minibüsten yaralı olarak kurtarıldı. Yaralılar, sağlık görevlileri tarafından ambulanslar ile Acıpayam, Serinhisar ve Denizli devlet hastanelerine gönderildi.  Tedaviye alınan yaralılardan 3'ünün durumun ağır olduğu ifade edildi. Jandarmanın olay yerindeki incelemelerinin ardından Mehmet Vehbi Kaplan'ın cenazesi, otopsi için Acıpayam Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.