Adem Süpçin İYİ Parti Üyelerine Teşekkür Etti

Adem Süpçin İYİ Parti Üyelerine Teşekkür Etti

İYİ Parti Denizli, Pamukkale İlçe kongresi sürecinde Delege seçimini yapmıştı. İlçe Başkanlığına aday olan Adem Süpçin Üyelere teşekkür mesajı yayınladı.

A+A-

Geçtiğimiz hafta 19 Ocak 2020’de Pazar günü İYİ Parti Denizli’nin Pamukkale ilçesinde Delege seçimini gerçekleştirdi.

Huzurlu bir ortamda yapılan delege seçiminin sonucunda, İYİ Parti Pamukkale İlçesi delegeleri belli oldu.

Parti binasında yapılan delege seçimi sonucunda İYİ PARTİ Pamukkale İlçesi Kurucu Üyesi olan, İlçe başkanı adayı Av. Adem Süpçin, seçime katılan üyelere bir teşekkür mesajı yayınladı.

Av. Adem Süpçin Yayınladığı Mesajında

Geçen hafta sonu gerçekleştirdiğimiz delege seçiminde, partililerrimizin seçime iştirakleri, görev bilinci ile seçime destek vermelerinden dolayı teşekkür ederim.

Siyaset alanında kongrelerimiz ve kurultaylarımız bizler için partimizin toyu ve bayramıdır. Bu bayramda ve toyda bizlere desteklerini esirgemeyen, seçime iştirak ederek katılımı gerçekleştiren, demokrasinin işlemesine katkıda bulunup, delegeleri seçen parti üyelerimize canı gönülden teşekkürü bir borç bilirim. Böyle güzelliklerle partimizi daha güzel yerlere üyelerimizin destekleri ile geleceğimize inancım tamdır.

HAK, ADALET ve LİYAKAT diyerek çıktığımız bu yolda, tüm partililerimizle birlikte yürüyerek, güzel işlere imza atacağımızı ve DEMOKRASİYİ işleterek herkesin katılımı ile en güzel günlere yürüyeceğimize inancım tamdır. Üyelerimizin de bunu istediklerini göstermesi açısından çok önemli olduğunu gördüğümüz bu seçimlerin VATANIMIZA, MİLLETİMİZE DENİZLİ’MİZE PAMUKKALE’MİZE hayırlı olmasını dilerken, seçilen delegelerimizi  kutlar, hep birlikte çıktığımız bu yolda el birliği ile tüm güzelliklere imza atmayı dilerim.

HAK, ADALET ve LİYAKATLA BAŞARACAĞIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum