Adnan Keskin'den Kocatepe'ye Sert Tepki

Adnan Keskin'den Kocatepe'ye Sert Tepki

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Denizli Mitingi için resmi kurumlardan şoförüyle birlikte araç isteyen Denizli Valisi Şükrü Kocatepe’ye ‘’AKP Denizli İl Başkanlığı’na ne zaman atandın ‘’ diye sordu.

A+A-

Denizli Valiliği’nin konuya ilişkin yayınladığı genelgeye sert tepki gösteren Keskin, AKP’nin kendi gücü eridiği için devletin gücünü kullanmaya çalıştığını belirterek şu açıklamayı yaptı:

 

‘’ Devletin resmi olarak çivisinin çıktığının somut belgesidir bu genelge. Hangi akla hizmet ediyorsunuz. Başbakan siyasi mitinge gelecek, Valilik seferber olacak. Yetmedi maaşı devlet tarafından ödenen şoförler, yakıt bedeli devlet tarafından ödenen araçlar siyasi propagandaya alet edilecek. Şoförün emeği ve yakıtın parası AKP’ye haramdır. AKP dini kullanan ama vicdanı olmayan bir partiye dönüşmüştür. Yaşananlar baskıdır zulümdür. Padişahlık dönemi uygulamalarıdır. Diktatörlüğün ayak sesleridir. AKP mitingi için Denizli’de vali marifetiyle sahnelenen rezaleti şiddetle kınıyor, protesto ediyor ve aktörlerine ‘yazıklar olsun’ diyorum. ‘’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.