Aileler Üzülmesin, Çocuklarımızın Boynu Bükülmesin

Aileler Üzülmesin, Çocuklarımızın Boynu Bükülmesin

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk , tek tip okul kıyafetleri konusunda velilerden gelen tepkilere sessiz kalmadı.

A+A-

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk , tek tip okul kıyafetleri konusunda velilerden gelen tepkilere sessiz kalmadı.

Vatandaşlarımızın alım gücü her geçen gün düşmektedir , piyasalarda ekonomik krizin yaşandığı bu dönemde insanlar yarınlarımızın teminatı olan evlatlarımızın eğitimini tamamlama , kıt kanaat geçinerek mali itibarını koruma hesabı peşinde diyen Öztürk , Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un yanıtlaması istemiyle Meclis Başkanlığı’na “ Zorunlu Okul Kıyafetleri “ konusunda yazılı soru önergesini verdi.

Yazılı Önergede...

Geçmiş dönemlerde çocuğuna okul kıyafeti alamadığı için intihar eden baba’yı , aldığı kıyafeti pahalı bulduğu için sokakta isyan eden anne’yi gördük hatırlatmalarını yapan Yasin Öztürk , bu okul formalarını kim seçiyor , hangi mağazadan alınacağına karar veren kimler ? Neden okul yöneticilerinin zan altında kalmasına sebep olan bu uygulama konusunda bir önlem almıyorsunuz ? Velilere bir zorlama , yönlendirme var mı hiç araştırıyor musunuz ? Gelen şikayetler neticesinde açılan soruşturma var mı ? Sorularını yöneltti .

İYİ Parti Denizli Milletvekili Öztürk ; ekmeğinin peşinde olan esnafı , zan altında kalan okul yöneticilerini ve tek isteği evlatlarının eğitim alması olan velileri karşı karşıya getirmeyin , okul formaları konusunda ekonomik ve şaibesiz çözüm üretin çağrısında bulundu.

photo-2019-09-16-10-30-01.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum