Ailenin Temel Taşı 

Ailenin Temel Taşı 

Her sene Haziran ayının 3. Pazar günü kutlanmakta olan Babalar Günü münasebeti ile Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin bir mesaj paylaştı.

A+A-

Başkan Gürlesin mesajında kendilerinden desteklerini hiç esirgemeyen babalara sevgilerini bir gün değil her gün gösterilmesi gerektiğini ve anneler gibi babaların da hakkının ödenemeyeceğini belirtti.


 

Her sene Haziran ayının 3. Pazar gününde kutlanan Babalar Günü, bu sene Ramazan Bayramı’nın 3. gününe denk gelmekte. 17 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günüyle alakalı mesaj paylaşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Babaların karşılık beklemeden sevgi ve fedakarlığın birer simgesi olduğunu belirtti.

Haklarını Ödeyemeyiz

Başkan Gürlesin mesajında tüm babaların günlerini kutladığını, evlerdeki huzurun en mühim faktörü olan babaların ailenin temel taşı olduğunu, babaların karşılıksız sevgi ve fedakarlığın birer simgesi olduğunu, bir babanın, kendi mutluluğundan çok, çocuklarının mutluluğu ile mutlu olduğunu, anneler gibi babaların da hakkının ne yapılsa ödenemeyeceğini, kendilerinden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen babalara sevgimizi bir gün değil her gün göstermemiz gerektiğini, bu vesile ile başta kendi babası olmak üzere tüm babaların ve baba adaylarının bu özel gününü yürekten kutladığını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.