Ak Parti Gençlerle Buluştu

Ak Parti Gençlerle Buluştu

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin ve Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, seçim ofisinde gençlerle bir araya gelerek onlarla sohbet etti.

A+A-

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin ve Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, seçim ofisinde gençlerle bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Tin ve Dalbudak, gençlere önemli mesajlar verdi.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Parti İl Başkanı Şahin Tin ve Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak Pamukkale ilçe seçim koordinasyon merkezinde gençlerle bir araya geldi. Özellikle lise üniversite gençlerinin kullanımı için Çamlık’ta Fatih Camii’nin yanında hizmete alınan merkezde gençlere hitap eden AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, “Biz bu yolda birlikte yürüyoruz. Başbakanımız’ın söylediği gibi biz elif gibiyiz. Eğilip bükülmüyoruz. Dimdik hedefe doğru yürüyoruz. Bu hedef büyük güç Türkiye hedefidir’ dedi.

 

BU DAVA TÜRKİYE’NİN DAVASI

Şahin Tin, sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti hükümetlerinden önceki hükümetler, koltuklarını düşünmüşler. Acaba bir daha Başbakan, Bakan veya Milletvekili olabilir miyim diye düşünmüşler. Siz gençleri hiç düşünmemişler, ülkeyi hiç düşünmemişler. Yastığa başlarını koyduklarında vicdan muhasebelerini yapmamışlar. Bir daha o durumlara düşmemek için siz değerli gençleri geleceğe hazırlamak adına hep birlikte çalışıyoruz. Bu dava aslında Türkiye’nin davası, Türkiye’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın davasıdır. Hiçbir ayrım gütmeden bütün Türkiye’nin büyüme davasıdır”

 

NEDEN AK PARTİ?

Toplantıda gençler görüş ve düşüncelerini açıkladı. Aralarından bazıları Ak Parti’de niçin yer aldığını anlattı.

Büşra Nur, “Üniversite öğrencisiyim. AK Parti’ye yeni katıldım. Bazı şeylerin çok geç farkına vardım. İyi ki de ülkem adına bazı şeylerin farkına varmışım. Sonunda başörtüsü meselesi tarihe karıştı. Beni de en çok etkileyen olay buydu”

İlke Deniz, “Ben daha partiye yeni katıldım, Eğitimciyim. Gençlerin önünü açtığı için Ak Parti diyorum.  Gençleri açık-kapalı ya da sağ-sol diye ayırmadığı için Ak Parti diyorum. Çocukluğumda Babam, 1 dönem boyunca kitap arardı, kitaplar elimize geçtiğinde dönem biterdi. Yarı dönemden sonra gelen kitabın hiçbir anlamı olmazdı. Bugün benim öğrencilerim kitap aramıyor, çünkü okulun ilk günü kitap ellerinde oluyor. Öğrencilerimize hem maddi hem manevi olarak çok büyük destekler veriliyor. Bu yüzden AK Parti diyorum” şeklinde konuştu.

 

BENCE EN İYİSİ AK PARTİ

Bekir Akbaş, “Ben Urfalı’yım. Kürt kökenliyim. Benim Ak Parti kadroları arasında yer almamın en önemli nedeni partimizin hiçbir zaman Kürt-Türk ayrımı yapmaması. İkinci nedeni ise şu benim annem başörtülü zamanında başörtüsü nedeniyle çok çile çekmiş, ama şu anda istediği devlet kurumuna başörtüsüyle rahatça girebiliyor. Bence en iyisi Ak Parti” dedi.

Ebru Büyükduman, “Ak Parti seçim vaadi olarak üzerinde oyun kurulan ülke olmaktan kurtulayı, bir güç olmayı vaad ediyor. Oysa ki, CHP ve diğer muhalefet partileri hala asgari ücrettir gibi ufak, tefek vaadlerde bulunuyor” dedi.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.