AK Parti’de bayram mesaisi

AK Parti’de bayram mesaisi

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili adayları ve parti teşkilatları Kurban Bayramı’nda vatandaşlarla buluşarak onların bayramlarını kutladı.

A+A-

AK Parti’de bayramlaşma programı arefe gününden itibaren başladı. AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ve beraberindekiler, Denizli protokolü ile birlikye huzurevi, yetiştirme yurdu ve şehitlik ziyaretleri yaptı. Bayramın 1. günü parti gerçekleşen bayramlaşma ise coşku içinde geçti. Bayramlaşmaya Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Milletvekilleri Bilal Uçar  ve Mehmet Yüksel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Başkanı Necip Filiz,ilçe belediye başkanları, Ak Parti Denizli Milletvekili adayları Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin,Cahit Özkan, Osman Yüceliş, Emin Okkaya, Mehammet Bekir Ege ile ve  İlçe teşkilatları ile çok sayıda partili katıldı. Proğram Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği Delikliçınar’daki bayramlaşmayla devam etti.

Daha önceki seçim çalışmalarında tanıştıkları insanlarla tekrar kuçaklaşmak ya da hiç tanışmadıkları insanlarla ilk kez tanışmak, İnsanlarla bir arada olmak, dertlerini, tasalarını, sevinçlerini bazende eleştirilerini dinlemek, yüzlerinde tebessüm oluşturabilmek için yola düşen Ak Parti Milletvekili adayları; “Elimizin dokunmadığı, ayağımızın basmadığı, yüreğimizin atmadığı ve gönlümüzün değmediği hiçbir yer kalmayana kadar” bu buluşmaların ve ziyaretlerin süreceğini ifade etti. Seçim kampanyasının startını bayramdan önce veren Ak Parti Denizli Milletvekili adayları ve Ak Parti teşkilatı; yeni bir coşkuyla ve hızla başladıkları bu çalışmaların sonucunda da yine böyle bayram tadında coşkulu bir günde 1 kasım akşamı aynı mutlulukla neticeyi alacaklarını düşündüklerini söylediler.  Yaptıkları bayram ziyaretlerinde 1 Kasım seçimlerinin istikrarın miladı olacağını söyleyen Ak Partili adaylar, “AK Parti’de çok yeni bir değişim var. Aynı aşkla ve hırsla Kurban Bayramında yine başbakanımızla çıktığımız yolda yeni bir seçim sürecine giriyoruz” dedi.

AK PARTİ'DEN BAYRAM ZİYARETLERİ

AK Parti Milletvekili Adayları bayram süresince çalışmalarına devam etti ve Kurban Bayramı dolayısıyla ziyaretlerde bulundu. Ak Parti il Başkanı Necip Filiz; Bayramın 1. günü şehit ailelerine bayram ziyareti gerçekleştirdi. Ak Parti Denizli Milletvekili adayları Şahin Tin ve Osman Yüceliş Nikfer Huzurevini ziyaret ederek yaşlılarla sohbet etti. Ak Parti Milletvekili adayları Sema Ramazanoğlu ve Emin Okkaya PASVAK’ı ziyaret etti. Ardından İlkbahar bakımevi, huzurevi ve çocuk yuvası ziyaretlerinde bulunan adaylar burada yaşlılarla ve çocuklarla bir süre sohbet ettiler. Daha sonra Forum Çamlık ve Teras A.V.M.’ye geçen heyet burada ziyaretçilerle bayramlaştılar. Pamukkale Üniversitesi hastanesindeki hastaları da unutmayan heyetin son durağı Servergazi Devlet Hastahanesindeki hastalar oldu. Burada hastalar ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletip bayramlarını kutladılar.  AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Ak Parti milletvekili adayları, gençlik kolları, kadın kolları, il ve ilçe teşkilatları Bayram boyunca Denizlideki tüm ilçelere giderek halkla bayramlaştı. Hastahane ziyaretlerinde bulunan heyettekiler, hastalarla bir süre sohbet ettiler. Ak Partili Milletvekili adayları, İlçelerdeki dünya evine giren çiftleri de unutmadılar. Nişan ve düğün törenlerine de iştirak eden adaylar yeni çiftleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar. AK Parti Denizli Milletvekili Adayları Sema Ramazanoğlu ve Emin Okkaya Güney İlçemizde teşkilat ve vatandaşlarla bayramlaştı. AK Parti Denizli Milletvekili Adayları Cahit Özkan ve Muhammed Bekir Ege de Çivril ve Çardak'ta teşkilat ve vatandaşlar ile kucaklaşarak bayramlarını kutladı. AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Osman Yüceliş’ te şehir içinde esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Tavas Belediye Başkanlığının organize ettiği belediye meydanındaki bayramlaşma programına Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin ile birlikte İl Başkanı Necip Filiz katılarak ilçe halkı ile buluştu. Daha sonra Devlet Hastanesine geçerek sağlık çalışanları ve hastaların bayramlarını kutladılar. Buldan da teşkilatla ve halkla buluşan ve bayramlaşan Ak Parti il Başkanı Necip Filiz ve Ak Partili Milletvekili adayları yorgunluk nedir bilmeden ziyaret ve bayramlaşmalara devam ettiler. AK Parti Denizli Milletvekili adayı Şahin Tin ,İl Başkanı Necip Filiz, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Halil Pekdemir,İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir,Pamukkale Belediye meclis Üyesi Ayşe Doğan , Acıpayam Belediye başkanı Hulusi Şevkan ,Ilçe baskanı İdris Oktay ,ilçe kadın kolları başkanı Nursel Taş İle partililer Acıpayam’da bayramlaştı. Beyağaç,Kale ve Tavas'ta teşkilat ve vatandaşlarla da bayramlaşan Şahin Tin ve beraberindekiler Serinhisar İlçemizde teşkilat mensuplarımız ve ilçe halkımız ile bir araya geldi. “Bir ve beraber olduğumuz takdirde 1 Kasım'daki seçimlerden zaferle ayrılacağımız bir gerçektir. İlçelerimizdeki coşku ve heyecan bizleri daha da heyecanlandırmaktadır.” diyen partililer Çameli'de ilçe teşkilat mensupları ve vatandaşlar ile Belediye hizmet binası önünde yapılan bayramlaşma programına katıldılar. Bayramlaşma da İlçe Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçe Teşkilat başkanı Tanju Gököz, kadın ve gençlik kolları başkanları yönetim kurulu üyeleri ve ilçe halkı vardı.Tavas İlçesine bağlı Karahisar Mahallesine de giden heyet; Burada vatandaşlar ile buluşarak sıcak bir havada geçen görüşmeler de Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve ilçe teşkilat mensupları ile de bir araya gelerek bayramlaştı. Beyağaçtaki Bayramlaşma programının ardından Kızılcaören ve Kayabaşı ziyaret edilerek vatandaşlarla buluşarak bayramlaşma gerçekleştirildi.  Kale İlçesinde teşkilat binasın da teşkilat mensupları ve vatandaşlar ile bir araya gelen milletvekili adayları; İlçe Başkanı Yılmaz Baylavlı öncülüğünde  Belediye Başkanı Erkan Hayla ile bayramlaştı.

AK Parti İl başkanı Necip Filiz, Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, ilçe ve bölge koordinatörleri ile Tavas İlçesin deki bayramlaşma programında idi. Daha sonra Devlet Hastanesine giderek sağlık çalışanları, hasta ve yakınları ile bayramlaşan heyet akşam da Nikfer'de vatandaşlar ile sohbet etti.  Nikfer'de teşkilat mensuplarıyla bayramlaşan AK Parti Denizli Milletvekili adayı Cahit Özkan, bayram boyunca Bozkurt'da,Baklan da,Çal ilçesinin de ve Yukarı Seyit mahallesin de, Bekilli ilçesin de Çivril ilçesin de ve Kıralan Çıtak,Özdemirci, Haydan mahallerinde hemşehrileri ile bayramlaştı. Dur durak bilmeyen Özkan bayramlaşma programı nda Çardak ilçesi, Gemiş,Hayriye ve Söğüt mahalleleri , Karalar ve Gürpınar  mahallelerini de unutmadı. Özkan ;  Kurban kesim yerlerinde kurbanlarını kesen vatandaşlarla da  bayramlaştı. “Çiçektir çocuklar: Bakım ister, özen, özveri, güven ve sabır ister, açmak için çiçeklerini bahara... Hepsinden önemlisi şefkat, sabır ve sevgi ister... Sulanmak ister sevgi pınarlarıyla... Tomurcuk tomurcuk açmak için dünyaya çiçeklerini... Sevgisizlikle solmamak için yaprak yaprak” diyerek yola çıkan Ak Parti Denizli Milletvekili adayı Osman Yüceliş; Acıpayam Dodurgalar mahallesin de düğündeki çocuklarla ve aileleriyle beraberdi. Bayramın 3. Gününde Şahinbey’le beraber Çameli ilçe merkezi ve İmamlar, Belevi, Kınıkyeri mahallelerin de vatandaşlarla bayramlaşan Yüceliş “ Az laf Çok İş” dedi. Sarayköy de Bayramlaşmaya katılan Ak Parti Denizli Milletvekili adayı Emin Okkaya “ Mükemmel bir ilgi ve mükemmel bir toplantı olduğunu” ifade etti. Babadağı arşınladıklarını belirten Okkaya; “Halkımızla hem hâl olduk. Milletvekili adayımız Dr. Sema Ramazanoğlu ile Babadağ'daydık , halkımızla ve dava arkadaşlarımızla Bayramlaştık. İlçe Bayramlaşma merasimine katıldık. Onlarla birlikte olmak güzeldi” dedi. Honaz programında İlçe başkanı Halit Tosun Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nun misafiri olan heyet; Karateke, Emirazizli ve Kocabaş Mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarla iç içe oldu. Sabah programın da Ak Parti Milletvekili adayı  Dr.Sema Ramazanoğlu ile Güney ilçesindeki Bayramlaşma ile başlayan Okkaya; İlçe Başkanı Süleyman Tombal ve Belediye Başkanı Halil Ayhan ile Güney'li vatandaşları, esnafı selamlayarak bayramlaştı. Ak Parti Denizli Milletvekili Adayı Muhammet Bekir Ege ve ekibi; Cal, Bekilli, Çivril, Çardak ilcelerine giderek teşkilat mensuplarıyla ve halkla bayramlastı. Milletvekili adayı Cahit Özkan ile birlikte Çivril devlet hastanesindeki hastaları da ziyaret eden Muhammet Bekir Ege İlçe başkanı ile kahvehane sohbeti ile vatandaşlarla buluştu. Kadın kolları ile de bayram boyunca ev ziyaretleri yapan heyet Bozkurt Cezaevine giderek buradaki mahkumların da bayramlarını kutladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.