AK Partililer İftarda Buluştu

AK Partililer İftarda Buluştu

Yiğit düştüğü yerden kalkacaktır.

A+A-

" Türkiye hükümetsiz kalmayacaktır."

 

AK Parti il başkanlığının organize ettiği iftar yemeğinde konuşan Ekonomi Bakanı Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, " Türkiye hükümetsiz kalmayacaktır" vurgusu yaptı. Partililere seslenen Bakan Zeybekci, " Yiğit düştüğü yerden kalkacaktır" ifadesini kullandı.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli il teşkilatının organize ettiği geleneksel iftar yemeği Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katılımı ile Twenty Garden'de yapıldı. İftar yemeğinin ardından il danışma meclisi toplantısı gerçekleşti. Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar yemeğine Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, önceki dönem Denizli Milletvekilleri Nurcan Dalbudak, Mehmet Salih Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, il yönetim kurulu, il ve ilçe kadın ve gençlik kolları Merkezefendi, Pamukkale ile diğer ilçe belediye, ilçe teşkilat başkanları ve yönetimlerinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan İl Başkanı Şahin Tin, kısaca seçim değerlendirmesi yaptı. Sandıktan çıkan sonuca saygılı olduklarını aktaran Başkan Tin, "Bize verilen mesajın farkındayız. Seçim sonucuna göre değerlendirme yapıyoruz" dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da konuşmasında, seçimlere yönelik değerlendirme yaptı. Daha sonra kürsüye gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci,yüzde 50'lik oy oranının küçümsenmemesini istedi.

 

YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKACAKTIR

 

Birinci parti olan AK Parti'nin arkasından gelen iki partinin toplamından daha fazla oy aldıklarını anlatan Bakan Zeybekci, "Millet bize 'Bu ülkeyi, gelecek nesillerimi ve kendimi sana emanet ediyorum. Ama biriyle de uzlaşacak ve yanına alacaksın, birisiyle yoluna devam edeceksin. Sonra yeniden bana geleceksin. Ben yine bakacağım' dedi. Kesinlikle moral bozukluğu içinde olmayın. Yüzde 41'lik oy oranı ile bu milletin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Milletimiz ne derse haklıdır. Seçim sonuçlarını değerlendiriyoruz" dedi. "Yiğit düştüğü yerden kalkacaktır" diyerek konuşmasını sürdüren Bakan Zeybekci, "Eğer biz durumu düşmüş olarak görüyorsak, yiğit düştüğü yerden kalkacaktır. Allah hepimizden razı olsun. Denizlililere ve her ferdine en ufak bir hakkım var ise helal hoş olsun, sizlerden de bana haklarınızı helal etmenizi istiyorum" ifadesini kullandı.

 

TÜRKİYE HÜKÜMETSİZ KALMAYACAKTIR

 

Hükümet kurulması için ne gerekiyorsa yapacaklarını anlatan Bakan Zeybekci, süreç hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Bakan Zeybekci konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Ağustos ayının başlarında muhtemelen AK Parti'nin liderlik ettiği yeni 63. hükümet kurulacak. AK Parti'nin kimseye karşı şartı yoktur ve olmamıştır. AK Parti'nin kurucu genel başkanımızla başlayan, bin yıllık tarihimizin içinde olduğu ilkeler vardır. Bu ilkeler ve ortaya koymuş olduğumuz bu yeni ilkelerle Türkiye hükümetsiz kalmayacaktır. Türkiye'yi hükümetsiz bırakan AK Parti olmayacaktır" dedi.

 

İLK 3'E PLAKET VERİLDİ

 

Konuşmaların ardından 7 Haziran seçimlerinde en yüksek oyu alan Çamali, Kale ve Acıpayam ilçe belediye ve teşkilat başkanları sahneye davet edilerek Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti İl Başkanı Şahin Tin ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından plaket verilerek teşekkür edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.