Ak Parti'nin Adayları Kim Olacak?

Ak Parti'nin Adayları Kim Olacak?

AK Parti'de Denizli için 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olabilmek için aday adaylığı başvurusu yapan 44 isimden 40'i için temayül yoklaması yapıldı. 4 vekil temayül yoklamasında yoktu.

A+A-

Temayül yoklaması Kırçiçeği Düğün Salonu'nda saat 10.00'da yapılmaya başlandı ve 16.00'ya kadar sürdü. 24 Haziran erken seçimlerinde vekillik için aday olmak isteyen 44 kişiden 40'ın aday adayı için temayül yoklaması yapıldı. Yoklamada sandığa şu gruplar gitti: İl ve ilçe teşkilatları ana kademeleri, kadın ve gençlik kollarının asil yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, daha önce görev yapmış aday olmayan il başkanları, milletvekilleri, disiplin kurulu ve demokrasi hakem kurulu üyeleri.

Yoklamada aday adayı olan Adem Kayar, Adnan Şaşmaz, Ahmet Aydınlı, Akın Çelik, Ali Aygören, Ali Önen Çetinkaya, Arife Sevinç Dalbudak, Avni Örki, Aysun Tonel Karaaslan, Ayşe Doğan, Barış Özbilen, Birtan Şahan, Cemal Ceylan, Dilek Çevik, Fatma Sürmeli, Fazıl Alata, Fethi Erdem, Hasan Oymak, Hilal Can, İlkay Kılıç, Mahmut Durgut, Mehmet Dağlıoğlu, M. Ali Haluk Değirmenci, Mithat Ekici, Muhammed Bekir Ege, Mustafa Gebeşce, Nihal Kızılhan, Nilgün Ök, Nurefşan Bozaba, Osman Tavşan, Osman Yüceliş, Ömer Kılınçarslan, Öznur Yaşar, Perihan Dağ, Recep Karakaş, Sezer Cihan, Ümit Çelik, Veli Demir, Yıldız Aydemir ve Zafer Ersin Topoğlu partililerden desteklerini talep ettiler.

Temayül yoklaması için gelen partililer milletvekili aday adaylarınca kapıda karşılandılar. Saat 16.00'da sandıklar kapandıktan sonra kullanılan oylar açılmaksızın torbalandı ve AK Parti Genel Merkezi'ne sevk edildi.

AÇIKLANMIYOR

AK Parti'de gerçekleştirilen temayül yoklamasının neticeleri daha önce de olduğu gibi kamuoyuna ilan edilmiyor. Oy sonuçları üst yönetim aday belirlerken yapılan değerlendirmelerde yardımcı oluyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.