Ak sakallı ülkücüler

Ak sakallı ülkücüler

Ülkücü camianın duayenlerinden Yazar Orhan Kılıçoğlu, sosyal medya hesabından ülkücü hareketin bu ylıllara gelişini özetleyen bir metinle, bir fotoğraf paylaştı.

A+A-

Ülkücü camianın saygın isimlerinden Yazar Orhan Kılıçoğlu, kendisiyle birlikte aynı kerede Trabzon MHP M. Vekili Adayı Yavuz Aydın, Mehmet Demirel ve Ülkücü davanın yaşayan en iyi Ağabeyilerinden Asım Mustafa Bulut’un da yer aldığı bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Kılıçoğlu fotoğrafın altına yazdığı metinde ülkücü camiada kuşaklar arasında bölünme ve dünyaya bakış farklılıkları ortaya çıktığı gibi söylemlere tepki göstererek, şu görüşleri dile getirdi:

1965 ve 70’li yıllarda hepimiz daha çok gençtik, aramızda yaşlı sakallı insanlarımızın da olmasını o kadar arzuluyorduk ki bunu bir noksanlığımız olarak görüp üzülüyorduk.

Çünkü o zaman bizlere sizler ''ÇOLUK ÇOCUKSUNUZ'' diyorlardı.

Şükürler olsun yıllar sonra ülkücü davanın da sakallı ve yaşlı insanları oldu. Bunu sadece kendimi kastederek yazmıyorum,

Allah hepsine uzun ömürler versin, artık her yerde birçok AK SAKALLI ÜLKÜCÜMÜZ var.

Ak sakallılılarımız ülkücü davanın bereketleridir.

Art niyetli birileri, ''Eski Ülkücü - Yeni Ülkücü'' gibi alçakça bir ayırım yaparak, kuşakların arasına kin ve nefret tohumları ekmeye çalışıyorlar. Tükürün bu şerefsiz alçakların yüzlerine, hem de ağız dolusu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.