Akcan, Genç Dostu Belediye Başkanı Seçildi!

Akcan, Genç Dostu Belediye Başkanı Seçildi!

Ulusal gençlik parlamentosu yürütme kurulu üyesi Almes Söylemez Genç Dostu Belediye Başkanını Ziyaret Etti.

A+A-

Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ve Ulusal Gençlik Parlamentosu hakkında sohbet edip .Ulusal Gençlik Parlamentosunun 30 Mart Yerel Seçimlerde yürüttüğü Genç Dostu Adaylar, Genç Dostu Kentler kampanyası için istişare ettiler. Kampanyada iyi niyet sözleşmesini Türkiye çapında 242 genç dostu Belediye Başkan Adayı imzaladı.

30 Mart seçimleri ile kazanan 67 Genç Dostu Belediye Başkanı oldu. 27 İl ve 40 İlçe, Belediye Başkanı Genç Dostu Başkan oldu.İlçemiz belediye başkanı Fethi Akcan da 30 Mart yerel seçimlerinden önce iyi niyet sözleşmesini imzalamıştı ve genç dostu belediye başkanı unvanını almıştır.

Genç Dostu Adaylar Genç Dostu Kentler kampanyasının ikinci aşamasında genç dostu bir kent için hem genç hem de genç dostu belediye başkanımız Fethi Akcan ile kampanya il sorumlusu ve Ulusal Gençlik Parlamentosu yürütme kurulu üyesi Almes söylemez Genç Dostu Kent için toplantı yaptılar. Belediye Başkanımız Fethi Akcan Genç dostu bir kentimiz olması için iyi niyet sözleşmesinde bulunan tüm maddeleriİ ve yapılması gereken her şeyi yapacağız sözü verdi ve çalışmalara başlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.