Akcan’a Süleyman Demirel Dopingi

Akcan’a Süleyman Demirel Dopingi

Saadet Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Süleyman Demirel, Çal’ın MHP’li Belediye Başkan adayı Fethi Akcan’ı seçim ofisinde ziyarette bulundu.

A+A-

Seçim çalışması için Çal’a gelen Saadet Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Süleyman Demirel, kendisinin de Çallı olduğunu, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ile çocukluğundan bu yana tanıştığını söyledi. Fethi Akcan’ın Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Süleyman Demirel, “Fethi başkanı çocuk yaşlarda tanıdım. Ardından Nizami Alem Ocakları’nda birlikte siyaset yaptık. Çal’da oy kullansam mutlaka oyumu gönül rahatlığı ile Fethi Akcan’a verirdim” diye konuştu.

Birleştirmeye İhtiyacımız Var

Demirel, toplumun hizipçiliğe değil, birleşmeye ihtiyacı olduğunu söyleyerek, “Toplumun birlikte huzur içinde yaşaması ve barışın hayatın her alanına egemen olması için Fethi Akcan rol modeldir. Çünkü, her siyasi partiye mensup insanlardan oy alıyor. Her seferinde, aynı sokağın çocukları olduğumuzu vurguluyor, kimseyi ötekileştirmiyor, kimseye ayrımcılık yapmıyor. Türkiye’nin bu siyasi tarza ihtiyacı var. Bir daha asla 12 Eylül 1980 öncesindeki tuzağa düşmememiz gerekiyor” dedi.

Akcan ise, ziyaretlerinden dolayı Demirel’e teşekkür etti, “Süleyman kardeşime çıktığı yolda başarı diliyorum. Dürüstlüğüne, entellektüel kişiliğiyle hayata bakışına ve hayatı yorumlamasına her zaman hayran olmuşumdur. Ziyaretleri bizleri gururlandırdı” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.