Akşener Denizli'den Tüm Türkiye'ye Sesleniyor

Akşener Denizli'den Tüm Türkiye'ye Sesleniyor

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Denizli mitinginde vatandaşla buluştu ve tüm Türkiye'ye seslendi.

A+A-

Meral Akşener, Denizli 29 Ekim Meydanı'nda halka hitap ediyor. Hınca hınç dolu olan meydana Akşener büyük bir sevgi gösterisi ile karşılandı.

12-003.jpg

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kutlu yolculuğun temellerinin 5 sene evvel Denizli'de atıldığını ifade etti ve soranlara bu meydanın cevap olduğunu belirtti.

Yurt gezilerine devam eden İYİ Parti lideri Akşener'in şimdiki durağı Denizli. Denizlili vatandaşlar ve esnafla bir araya gelen Akşener, burada gerçekleştirilecek mitingde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Akşener'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Aranızda olduğum için büyük bir heyecan ve onur duyuyorum. Bu ne güzel bir coşku bu ne güzel bir Denizli. Yüce Rabbim her birinizden ayrı ayrı razı olsun. Denizli’nin benim gönlümde ayrı bir yeri vardır. Hürriyet ve Demokrasi meydanında ilk durağımızdır. Çünkü Denizli bundan 5 yıl önce iktidar yürüyüşümüz için bugün buradan başladığımız yerdir. Bu kutlu yolun ilk kıvılcımı bundan 5 yıl önce Denizli’de çakıldı ve memlekette umut ateş oldu.

Koltuk hesabıyla değil memleketin huzuru hesabıyla dimdik durduk. 31 Mart’ta bu meydanda sizlerle hasbihal ettikten sonra hapse atılacağım söylenmişti. Biz de çantamız hazır demiştik. Beni teneşire yatıracaklarmış buyurun buradayım diyorum. Kıvılcımdık büyüdük, halkımızı arkamıza aldık güneş olduk.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.