Akşener Ziyareti Öncesinde Fikir Alışverişi

Akşener Ziyareti Öncesinde Fikir Alışverişi

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Yönetimi, Millet İttifakı Ortağı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Denizli ziyareti öncesi İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

A+A-

Ziyarette Türkiye’nin mevcut şekilde yönetilmesinin mümkün olmadığını belirten CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Vatandaşlarımız bir an önce seçim kararının alınmasını bekliyor. Millet ittifakı bileşenleri olarak halkımızla beraber iktidara yürüyoruz. Meral Akşener, Genel Başkanımızın hem dostu hem can yoldaşı hem de geleceğin Türkiye’sini kurma anlamında beraber bir irade gösterdiler. Bu iradenin de genişleyip büyüyerek devam ettiğini de görüyoruz. Yangın her geçen gün büyüyor. Bu yangını söndürecek irade de artık Millet İttifakı iradesi. İktidara giden bir sürecin hep beraber temsilcisi olacağımız bu mitingin de iktidar sürecinin başlangıç mitingi olacağına inancımız tam. Bu anlamda da hepimize hayırlı olsun” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Göreve geldikleri günden bugüne kadar her an seçim olacakmış gibi çalışmaya devam ettiklerini ifade eden İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık ise “Uzun zamandır sahalardayız. Vatandaşlarımız ne zaman gelecek Meral Akşener, Meral Akşener’i görmek istiyoruz diye her seferinde bize söylediler. O yüzden beklenen bir ziyaretti. Esnaf ziyaretiydi ilk önce. Ama duyulduğu andan itibaren o kadar büyük bir coşkuyla karşılandı ki büyük teveccüh vardı. Biz bunu ilettiğimizde neden miting olmasın diye tarihini değiştirdik. Daha kapsamlı, daha geniş, daha kalabalığa ulaşabilecek bir şekilde mitinge dönüştürdük. İnşallah yarın güzel bir şekilde genel başkanınınız karşılayacağız” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.