Akyol'dan Öğrencilere Karne Motivasyonu

Akyol'dan Öğrencilere Karne Motivasyonu

2016-2017 eğitim öğretim yılı için son ders zili çaldı.

A+A-

Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol ve Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının son bulmasıyla birlikte, Sait Kalaycıoğlu Ortaokulundaki öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Öğrencilerin karne dağıtımına Kaymakam ve Belediye Başkan’ının yanı sıra Milli Eğitim Şube Müdürleri ve öğretmenler katıldı. 

"Cesaretinizi Ve Güveninizi Hiç Yitirmeyin"

Öğrencilerle tek tek ilgilenen onların karnelerini veren Kaymakam Dr. Osman Varol, “Notlarınız ne olursa olsun umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak iyi bir tatil geçirin. Tatilinizi bir boşluk olarak değil, eksiklerinizi tamamlayacağınız, kitap okuyacağınız, faydalı bilgiler edineceğiniz bir zaman dilimi olarak değerlendirmelisiniz” dedi.

"Sizler Yarınlarımızı Emanet Edeceğimiz Fidanlarımızsınız"

Öğrencilerle sohbet edip karne heyecanlarına ortak olan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Bir ders yılı içerisinde çalışmalarının karşılığını alan tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyor, başarılarının hayatları boyunca devam etmesini temenni ediyorum. Rabbim bahtlarınızı açık ve hayırlı eylesin. Sizler yarınlarımızı teslim edeceğimiz fidanlarımızsınız. Sizleri seviyor, önemsiyoruz, hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve hayatınız boyunca başarılar diliyorum. Kendinizi bilgili, kültürlü, ülkesine sahip çıkan, vatanı için mücadele eden, nezaket sahibi, ahlaklı insanlar olarak yetiştirin” dedi. Tören, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.