Alçak Provokasyona Denizli'den Tepki

Alçak Provokasyona Denizli'den Tepki

Avrupa Parlamentosunda  (AP)  Türk Bayrağını yırtan hadsiz ve ırkçı Yunan vekile tepkiler gittikçe artıyor.

A+A-

Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı’nın talimatı ile Ülkü Ocakları Orta Öğretim Teşkilatı ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ)  Ülkü Ocakları Teşkilatı tarafından, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı  esnafına Türk bayrağı dağıtıldı. 

Tek Tek Dolaştılar

Ülkü Ocakları Orta Öğretim Teşkilatı Başkanı Mehmet Kaan Soyfidan Başkanlığı’ndaki  gençler esnafları tek tek dolaşarak Türk Bayrağı dağıttı.

Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı,  “Brüksel'de düzenlenen AP Genel Kurulu'nda alçak bir Yunan milletvekili Türk bayrağına musallat olmuş, kalleş ve kirli elleriyle şerefli Türk bayrağını yırtmıştır. Bu namertliktir,  provokasyondur. Ay yıldız al bayrak rengini şehit kanından alan bağımsızlık sembolümüzdür. Türk bayrağı Türk milletinin itibarını, istikbalinin kutlu iradesini temsil ve temin eden muhteşem varlık hükmüdür. Avrupa Parlamentosu'nda Türk bayrağının yırtılmasını şiddetle kınıyoruz. Şereften nasibini almamış  ırkçı Yunan milletvekili hakkında  bütün siyasi ve cezai tedbirlerin süratle alınmasını istiyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.