Alev Alev 13. bölüm izle

Alev Alev 13. bölüm izle

Alev Alev 13. bölüm full izle! 4 Şubat 2021 akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Alev Alev 13. bölüm tek parça halinde Puhutv platformu üzerinden de izlenebilecek.

A+A-

Alev Alev 13. bölüm full izle bağlantısı dizi takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. Başrollerinde Demet Evgar ile Hazar Ergüçlü’nün oynadığı Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden Alev Alev 13. bölümü ile 4 Şubat akşamında Puhutv platformunda yayınlanacak.

ALEV ALEV 13. BÖLÜM ÖZETİ

Kızı Güneş'in hastalığını iyileştiren Cemre, Çelebi'nin sunduğu teklifle karşı karşıya kalır. Ömer zor günler geçiren Rüya'yı yalnız bırakmazken ona, birkaç saatliğine Rüya Yıldırımlar olmanın zorluklarını unutacağı, tatlı bir sürpriz hazırlar. Ameliyat sonrası Ali'yi ziyaret eden Çiçek, hayatının en güzel hediyesini alır.

Alev Alev 13. bölüm

Amcası ile yüzleşen Ozan ise idealleri ve mecburiyetleri arasında bir seçim yapmak zorundadır. Çelebi, karşısında duran herkesin hayatını alev alev tutuşturmaya kararlıyken, Rüya, Ömer, Ozan ve Tomris Çelebi'ye boyun eğmeden mücadele edecektir.

ALEV ALEV 13. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.