Alperenlerden Vefa Ziyareti

Alperenlerden Vefa Ziyareti

Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Denizli İl Başkanı Furkan Gezer ve yönetim kurulu üyeleri kanser hastalığını yenen gazeteci Mustafa Karapınar'a ziyarette bulundu.

A+A-

Mustafa Karapınar'ı iş yerinde ziyaret edip geçmiş olun dileğinde bulunan Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Furkan Gezer burada yaptığı açıklamada," Denizlimizin usta gazetecilerinden ve bir dönem ocağımızda görev almış Alperen ruhlu ağabeyimiz Mustafa Karapınar'a gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretin anlamı çok fazladır. Ağabeyimizin umudu ve duruşu ile hastalığı yenmiş olması tüm hastalarımıza ilham vericidir. Biz ağabeyimizi umudun tamda kendisi olarak nitelendirdik. Allah herkese şifa versin Mustafa ağabeyimize de gelmiş geçmiş olsun diyoruz. Rabbim sevdikleri ve sevenleriyle mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürdürmek nasip etsin" ifadelerini kullandı.

“UMUDUMU HİÇ KAYBETMEDİM”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazeteci Mustafa Karapınar ise ," Şehrimizin göz bebeği Alperenlerimizin bizlere yaptığı  bu nazik ziyaret beni ve Medya Karapınar'ı onurlandırmıştır. Bu zorlu süreçte yanımızda bulunan kardeşlerimize teşekkürleri borç bilirim. Umudumu hiç kaybetmedim. Yaşanacak ve yaşayacak bir çok güzel anılarım olacaktır. her zaman dediğim gibi 'Bu yol dikenli, yüreği yeten varsa gelsin'. Ben bu şiarla hayata karşı tutundum. Allah herkesin şifasını versin. Sağlık her şeyden önemli. Bunu bir kez daha anladım. Genç kardeşlerime de sağlıklarına dikkat etmesini tavsiye ediyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.