Anafartalar MTAL Kütüphanesine Kavuştu

Anafartalar MTAL Kütüphanesine Kavuştu

Milli Eğitim Bakanlığının Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine kazandırılan Z Kütüphane hizmete açıldı.

A+A-

Topraklık mahallesinde Eski Ticaret Lisesinin bulunduğu alanda yeniden inşa edilen binada geçtiğimiz eğitim öğretim yılında eğitim öğretime başlayan okul artık kütüphanesine de kavuştu. 

Kitap Bağışı Yapanlara Jest

Z Kütüphanenin dışında bilgisayar laboratuvarları, sanat ve akıl oyunları atölyeleri, konferans salonu ve birbirinden güzel sosyal yaşam alanlarıyla mükemmel bir eğitim öğretim ortamına sahip olan okulda yaklaşık 800 öğrenci eğitim öğretim görüyor. Muhasebe ve Finansman Alanı ile Perakende Pazarlama Alanlarında eğitim öğretim veren okulda sigortacılık dalının yanı sıra 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılından itibaren Dış Ticaret Dalında da eğitim öğretim verilmeye başlanacak. Z Kütüphanenin açılışından önce düzenlenen programda kütüphaneye kitap bağışında bulunan kişi, kurum ve kuruluşlara Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ve Pamukkale Belediyesi Başkan Yardımcısı Türkay Gözlükaya tarafından plaket takdim edildi.

Ayrıca, kitap kampanyasına elli ve daha fazla sayıda kitapla katkıda bulunan kitapseverlerin isimleri kütüphane raflarına yapıştırılan plakalarla ölümsüzleştirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum