Anaokulu Öğrencileri'nden Yürekleri Isıtan Hareket

Anaokulu Öğrencileri'nden Yürekleri Isıtan Hareket

Senelerdir hizmetlerini sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Yenişehir Anaokulu öğrencilerini misafir etti.

A+A-

Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevini sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli'ni ziyarette bulunan minikler "Sevgi Eli Kumbarası"nda toplamış oldukları kıyafetleri ve kullanmadıkları oyuncakları ihtiyaç sahiplerine bağışladılar.

Anaokulunun 3 ve 5 yaş grubu öğrencileri, Büyükşehir Belediyesinin Murat Dede Mahallesi'ndeki Sevgi Eli Mağazasını ziyaret etti. Yenişehir Anaokulu Müdürü İlkay Şahin Çağırıcı ile beraber mağazayı gezen öğrencilere Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız eşlik etti. Sevgi Eli’nin faaliyetlerinin anlatıldığı kısa filmi izleyen öğrencilere burada yapılan çalışmalar anlatıldı. Etkinlik ile miniklere dayanışma, yardımlaşma, işbirliği, paylaşma gibi değerler eğitimi verildi.

Oyuncaklarını Sevgi Eli’ne bağışladılar

Öte yandan Yenişehir Anaokulu öğrencileri okullarında bulunan Sevgi Eli Kumbarasında topladıkları kıyafetlerini ve kullanmadıkları oyuncaklarını ihtiyaç sahibi yaşıtlarına bağışlanmak üzere Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eline teslim etti. Daha sonra minik öğrenciler öğretmenleri ile birlikte Sevgi Eli Mağazasını gezdi. Miniklere meyve suyu ve kek ikram edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.