Ankara Antalya Uçak Bileti

Ankara Antalya Uçak Bileti

Doğal güzellikleri başta olmak üzere, coğrafyası, tarihi yapısı ve havasıyla misafirlerini büyülen Antalya Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçi alır.

A+A-

Doğal güzellikleri başta olmak üzere, coğrafyası, tarihi yapısı ve havasıyla misafirlerini büyülen Antalya Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçi alır. Tatil kelimesiyle akıllara kazınırken özellikle Ankara’dan çok sık misafir ağırlar. Memur şehri havasından kurtulmak ve şehir hayatının kaosundan uzaklaşmak isteyenler “Ankara Antalya uçak bileti nereden alınır?” sorusunun cevabını arıyor.

Bilet Dükkanı’nın sağlamış olduğu avantajlı fiyatlar sayesinden en uygun Ankara Antalya uçak bileti alabilir ve tatilin tadını çıkarabilirsiniz. Uçak bileti yanında otel, araç kiralama ve transfer gibi imkanlar ile seyahatin her adımını Bilet Dükkanı ile tamamlayabilirsiniz.

Nefes kesen manzaraları, büyüleyici sahilleri, doğal koyları, yeşilin her tonuna sahip ormanları ve sıcacık güneşi ile Ankara Antalya uçak bileti olanları eşsiz bir yolculuğa çıkarır.

Bilet Dükkanı üzerinde ihtiyacınıza uygun Ankara Antalya uçak bileti için Pegasus, THY, AnadoluJet firmalarını kontrol edebilirsiniz.

 

Ankara Antalya Uçak Bileti Fiyatları

Doğal güzelliklerinden tarihi eserlerine, deniz kum güneş üçlüsünden lezzetli yöresel yemeklerine eşsiz bir tatil için her şeye sahip Antalya görenleri etkisi altına alır. Sahilleri ve göz alıcı deniziyle tatilcilerin vazgeçilmezidir. Tüm bu güzelliklerin tadını çıkarmak isteyenler ister son anda ister erken rezervasyon fırsatı ile Ankara Antalya uçak bileti alabilirsiniz. Fiyatlar; havalimanı, uçuş tarihi ve saati, hava yolu firmasın göre farklılık gösterir.

Ankara Antalya uçak bileti THY, Pegasus ve AnadoluJet firmaları tarafından sağlanır. Pegasus tercih edenler 633 TL, AnadoluJet ile seyahat edecekler ise 611 TL’den başlayan fiyatlardan yararlanabilir.

 

Ankara Şehir Merkezinden Esenboğa Havalimanına Nasıl Gidilir?

Ankara Antalya uçak bileti olan yolcuların ilk merak ettiği şey “Ankara Esenboğa Havalimanı’na nasıl gidilir?” olur. Ankara Esenboğa Havalimanı, Ankara’nın merkezi olarak kabul edilen Çankaya ilçesine 51 kilometre uzaklıkta yer alır. Yolcu trafiği hem yurt içi hem yurt dışı trafiğine açık olmasından dolayı son derece yoğundur. Öte yandan Ankara merkezden Esenboğa Havalimanı’na ulaşım da oldukça kolaydır. Yolcularu bekleyen birçok alternatifin bulunduğu Esenboğa Havalimanı’na en sık Belko Air servisleri ile gidilir. Ayrıca ekonomik olması bakımından sık sık EGO otobüsleri de kullanılır. Bunun yanında Bilet Dükkanı üzerinden araç kiralama yapabilir ya 7 gün 24 saat hizmet veren taksileri kullanabilirsiniz. Kızılay başta olmak üzere Ankara’nın pek çok noktasından ister toplu taşıma ister araç kiralama gibi seçeneklerle gidebilirsiniz.

 

Antalya Havalimanından Şehir Merkezine Nasıl Gidilir?

Uçaktan inen yolcular Antalya şehir merkezine ulaşım sağlamanın yollarını arıyor. 1998 yılında faaliyete başlayan Antalya Havalimanı, özellikle yaz aylarında yurt içi ve yurt dışından en fazla trafiğin olduğu havalimanlarından biridir. Şehir merkezine ortalama 18 - 20 kilometre mesafede bulunan Antalya Havalimanı’na ulaşım da oldukça kolaydır. Otobüs, dolmuş, taksi ile havalimanından şehir merkezine ulaşılabilir. Bunun yanında konforlu bir şekilde havalimanından Antalya şehir merkezine gelmek ve seyahat boyunca rahat etmek isteyen yolcular araç kiralama seçeneğini tercih edebilir.

Ankara Antalya uçak biletlerine https://www.biletdukkani.com/ankara-antalya-ucak-bileti sayfamızdan ulaşabilirsiniz

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.