Aşırı Hız Kazaya Sebep Oldu

Aşırı Hız Kazaya Sebep Oldu

Denizli ilinin Serinhisar ilçesinde gerçeklemiş olan kazada iki kişinin yaralandığı ifade edildi.

A+A-

Acıpayam ilçesinde Denizli ilene doğru seyir halinde olan Engiz H. şoförlüğündeki 20 KH 700 plakalı otomobil Serinhisar Yatağan Kavşağına geldiği zaman kırmızı ışıkta durdu. İddialara göre arkadan gelmiş olan 20 V 4249 plakalı diğer otomobil aşırı hızdan ötürü duramadı ve bu araca arkadan çarpıştı.

2 Kişi Yaralandı

Çarpmanın da etkisi ile meydana gelmiş olan kazada iki kişinin yaralandığı ifade edildi. Kazaya ilk müdahale çevredeki diğer şoförler tarafından yapıldı. Çevredekiler acil bir şekilde itfaiye ve sağlık ekiplerine haber ettiler. Kaza yerine gelmiş olan Serinhisar itfaiye ekipleri aracın içerisindeki yaralıyı çıkarıp hızlı bir şekilde sağlık ekiplerine teslim ettiler. Sağlık ekipleri ilk müdahalesini olay yerine yaptıkları yaralıları hızlı bir şekilde ambulans ile hastaneye sevk ettiler.

Aşırı Hızdan Kaçının

Kazada herhangi bir ölüm vakasının yaşanmaması herkesi sevindirdi. Yetkililer bayramdan dolayı yolların aşırı kalabalık olduğu hatırlatarak sürücülerin daha dikkatli davranmaları istediler. 9 günlük bayram tatilinin 7. Gününde pek çok kaza olduğunu ve dönüş yollarının da çileli geçeceğini ifade eden yetkililer, vatandaşların dinlene dinlene gitmelerini, aşırı hız yapmadan trafik kurallarına uyarak yol almalarını ve evlerine sağlam bir şekilde ulaşmalarını temenni ettiklerini dile getirdiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.