Askerler dualarla uğurlandı

Askerler dualarla uğurlandı

Çivril Belediyesi 96/1 tertip askerler için yemek programı düzenledi.

A+A-

Şubat ayı içinde askere gidecek 90 asker adayı için yemekli uğurlama programı düzenlendi. Uğurlama programına Çivril kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, AK Parti Çivril İlçe başkanı Mehmet Celep, Çivril İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Harun Çil, İlçe Emniyet Amiri Önder Uzun, ilçe müftüsü Himmet Metin ve asker adayları ile arkadaşları katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven Çivril’de ilk defa böyle bir program düzenlendiğini belirterek "Bu genç kardeşlerimizi de her Türk vatandaşı gibi askere duayla uğurlayacağız. İnşallah bir yıl sonra hep beraber askerlikleri bittiğinde karşılayacağız. Cenab-ı Allah tüm askerlerimize kazasız, belasız gidip gelmeyi nasip etsin. Memleketimizin her köşesinde bu memleketin huzuru, güvenliği ve bizlerin yataklarımızda rahat yatmamız için gece gündüz nöbet tutan mücadele eden tüm askerlerimize güç kuvvet versin. Tüm anne ve babaların gözü aydın olsun. Çünkü bu genç kardeşlerimizi bu yaşa kadar büyütüp askere uğurluyorlar. Cenab-ı Allah tüm anne ve babalara böyle güzel anları görmeyi nasip eylesin" dedi.

Çivril Kaymakamı Orhan Burhan’da yaptığı konuşmada  “Askere gidecek gençlerimiz güle güle gitsinler. Sağ salim görevlerini tamamlayarak dönmelerini temenni ediyorum” dedi.

Program konuşmaların ardından İlçe müftüsü Himmet Metin’in askere gidecek gençler ve görev başındaki güvenlik güçleri için ettiği dua ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.