Aşkın Buket Halini Gördünüz mü?

Aşkın Buket Halini Gördünüz mü?

Denizli Seviye Okulları Denizli halkının karşısına yine bir sürprizle çıkıyor. İşte Denizli Seviye Okulları’nın son bombası.

A+A-

Ege’nin En Büyük Eğitim Yatırımı Denizli Seviye Okulları sanata olan desteğine aralıksız devam ediyor. Aldığı ödüller, yaptığı eğitim seminerleri ile adından söz ettiren Denizli Seviye Okulları, bu sefer Denizli halkının karşısına mükemmel bir oyun ile çıkıyor.

Denizli Seviye Okulları öğrencileri yönetmenliğini Melih SERT’in yaptığı çok güzel bir oyun ile Denizli'de sanatseverler ile bir araya geliyor.

Oyun Yarın Sahnelenecek

26 Nisan Perşembe günü akşamında saat 20.00’de sahnelenecek olan Bir Buket Aşk isimli oyun, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda oynanacak.

Denizli Seviye Okulları Yöneticisi Mahmut Çatlık tüm Denizli halkını sanatla buluşmaları için davet ettiklerini, öğrencilerin uzun çalışmalar sonucunda çok güzel bir oyun ortaya koyduklarını, Denizli Seviye Okulları olarak öğrencileri akademik olarak geliştirmelerinin yanında seminer, yarışma, tiyatro vb. alanlarda da kültürel ve sosyal alanlarının da geliştirildiğini ifade ederek oyuna gelecek tüm sanatseverlere şimdiden iyi seyirler diledi.


Oyunun Kadrosu şu şekilde:

Yönetmen: Melih SERT

Oyuncular:

Emine Sevgi AYDINLI

Melike ALABAŞ

Hilal GÖZÜTOK

Efekan PULLUK

Ömer Faruk TEKİN

Alperen AKAGÜNDÜZ

Ses ve Işık:

Çağla YAPAR

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.