Aşkın Tarifi 1. bölüm izle

Aşkın Tarifi 1. bölüm izle

Aşkın Tarifi 1. bölüm izle Kanal D ekranlarında yayında. Dizinin takipçileri Aşkın Tarifi 1. bölüm full izle, Aşkın Tarifi tek parça izle, Aşkın Tarifi son bölüm Youtube izle, Aşkın Tarifi 7 Haziran 2021 izle seçeneklerini araştırmakta.

A+A-

Aşkın Tarifi 1. bölüm izle 7 Haziran 2021 Pazartesi akşamında Kanal D ekranlarında yayında. Başrollerinde Kadir Doğulu’nun oynadığı Aşkın Tarifi dizisinin son bölümünün ardından Aşkın Tarifi 1. bölüm full izle, Aşkın Tarifi tek parça izle, Aşkın Tarifi son bölüm izle, Aşkın Tarifi Puhu TV izle, Aşkın Tarifi 7 Haziran 2021 izle seçeneklerine yanıt arayanlar haberimizden gerekli linklere ulaşabilecekler.

Aşkın Tarifi 1. Bölüm Full izle

Aşkın Tarifi 1. bölümünde; Gaziantepli bir kebap ustası olan Fırat, İstanbul’un mütevazı bir mahallesinde bulunan dükkanlarında teyzesi ve dostları ile birlikte çalışmaktadır. Fırat’ın, sıcak ve güzel dünyası, nişanlısının kendisini düğün gününde terk etmesi sonrasında bir anda alt üst olur. Fırat bu durum karşısında adeta delirerek kendisinden geçer.

askin-tarifi-1.jpg

Nişanlısının neden kendisine bunu yaptığını sorgulamaya başlayan Fırat’ın karşısına Taylan Günebakan namı-diğer Doktor Aşk ismi ortaya çıkar. Ekranların tanınan yüzü, gündüz kuşağının vazgeçilmezi, ünlü yaşam koçu Taylan Günebakan, Fırat’ın artık tek ezeli düşmanlarından birisi olmuştur. Fırat, bu adama aşk konusunda bir ders vermeden asla rahat etmeyecektir.

Bunun için aklına gelen ilk ve en kestirme yol, Dr. Aşk’ın mutluluğunu bozmak olacaktır. Bir kadının duygularıyla oynamayı kendisine yakıştıramasa da Dr. Aşk ona fazla bir şans bırakmamıştır. Fırat, planı için Dr. Aşk’ın sevgilisi Naz’a bir an önce ulaşmak adına harekete geçer. İstanbul’un tanınmış ailelerinden birinin kızı olan Naz Soyluer’in, yeni açtığı Fransız Restoran’ı Fırat için en doğru adreslerden biri olacaktır.

askin-tarifi-2.jpg

Geçmişte Fransız mutfağında çalışmış olan, yetenekli şef Fırat, hem özlediği bir dünyayla hem de güzeller güzeli Naz’la bu restoranda bir araya gelme şansına sahip olacaktır. Ama Naz’a ulaşmak düşündüğü kadar da kolay değildir. Kendine göre prensipleri, aşılmaz kuralları ve bir dizi ön yargısı olan Naz Soyluer, tam bir demir leydidir.

Aşkın Tarifi 1. Bölüm izle İçin Tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.