Atatürk büstü Akdağ'ın zirvesinde!

Atatürk büstü Akdağ'ın zirvesinde!

Denizli'de Çivril Akdağ İzcilik ve Doğa Kulübü (AKİDAK) tarafından Akdağ'ın en yüksek zirvesine Atatürk büstü monte edildi.

A+A-

Denizli'de Çivril Akdağ İzcilik ve Doğa Kulübü (AKİDAK) tarafından Akdağ'ın zirvesine bir Atatürk büstü yerleştirildi. Geçen aylarda bir Atatürk büstünün Hamam Mahallesi'nde kurutma kanalına atılmasından hemen sonra bu olaya bir tepki olarak STK'lardan AKİDAK düzenlediği organizasyon ile Atatürk'e bir kez daha sahip çıktı.

2014 senesinde kurulan ve bugüne kadar düzenlediği aktiviteler ile gündemde kalmayı başaran AKİDAK, hafta sonunda ‘Akdağ Zirve Tırmanışı’ yürüyüşünde Akdağ’ın zirvesine Atatürk büstü dikerek tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Beydilli Mahallesi Değirmenci mevkiinden Akdağ’ın Kıraçtepe zirvesine yapılan ve yaklaşık olarak 4 saat kadar süren yürüyüş ile katılımcılar Atatürk büstünü kaidenin üzerine monte ettiler.

Atatürk Büstü Zirveye Yerleştirildi

Yürüyüşe 13 kişi katılırken kısa bir konuşma yapan AKİDAK Başkanı Erkan Atila, "Muhteşem bir Pazar günü geçirdik. Akdağ'ın en önemli zirvelerinden birisine çıktık. Atatürk büstümüzü Çivril'in en yüksek yerine yerleştirdik. Sabah saatlerinde başlayan yürüyüşümüzü akşam saatlerinde tamamladık. Spor ve doğa adına her şey çok güzeldi. Bugün bizlerle beraber olan ve Atatürk büstümüzü hazırlayarak bizlere ulaştıran Tayyar Karabulut’a teşekkürlerimizi sunarız." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.