Aydın: Artık yeter

Aydın: Artık yeter

Denizli Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Mefaret Aydın, terör olaylarının son bulması gerektiğini söyledi.

A+A-

Denizli Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Mefaret Aydın, son dönemde artan terör olayları ile ilgili yazılı açıklama yaptı. “Ülkemizde son günlerde yoğun yaşanmaya başlayan terör saldırıları nedeniyle milletçe çok zor günler geçiriyoruz. Artık duyduğumuz, gördüğümüz terör olayları haberlerine dayanacak, sabredecek, katlanacak gücümüz kalmadı” diyen İlhan, son olarak 8 askerimizin şehit olmasının vicdan sahibi bütün yürekleri paramparça ettiğini ifade etti.

Terör olaylarının artık son bulması gerektiğini belirten Aydın açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “ARTIK YETER BU SON OLSUN dediğimiz anda Siirt’in Şirvan ile Pervari ilçeleri arasındaki karayolunda devriye görevini yürüten askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen bombanın uzaktan kumanda ile infilak ettirilmesi sonucunda zırhlı araçta bulunan askerlerimizden 8 askerimiz şehadet şerbetini içtiği haberi gelmiştir. . .  Bu haber vicdan sahibi tüm yürekleri paramparça etmiştir. Vatani görevini yapmak üzere bölgede bulunan askerlerimize yapılan bu adice ve kalleşçe saldırıları nefretle kınıyoruz.  Saldırı da şehit olan Jandarma uzman çavuş Hakan Aktürk’e , jandarma uzman çavuş Ferdi Gerekli’ye,Uzman çavuş Barış Akın’a,Jandarma er Mehmet Halil Barkın’a,Jandarma er Recep Beycur’a,Jandarma er Ömer Erüstün’e , Jandarma er Bahadır Aydın’a ,

Jandarma er Emre Kaan Arlı’ya ve  yaşamını terör saldırıları sonucunda yitiren tüm vatandaşlarımıza, askerlerimize ve polislerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve ulusumuza başsağlığı, yaralılarımıza Allah’tan acil şifalar  dileriz.

Ateş düştüğü yeri yakmakta ancak saçtığı kıvılcımlar ise çevresini kavurmaktadır. Ateş bu kez Burdur’a, Adana’ya, Ankara’ya, Silopi’ye, Erzurum’a, Kahramanmaraş’a, Bursa’ya, Kocaeli’ye yani güzel ülkemizin dört bir tarafına düşmüştür. Türk Milleti olarak acımız büyüktür. 

Son günlerde sayısı hızla artan terör olaylarının ve şiddet ortamının sona ermesi için , daha fazla ocakların sönmemesi yüreklerin yanmaması için siyasi anlaşmazlıkların bir kenara bırakılarak derhal etkili ve kalıcı çözümler  bulunması , bir daha ŞEHİT HABERİ gelmemesi dileğiyle; Denizli Barosu olarak terörü bir kez daha kınıyor, ulusumuzun birlik ve beraberliğine yönelik yapılan tüm hain saldırıları lanetliyoruz.” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.