Aynes Kavşağında Feci Kaza

Aynes Kavşağında Feci Kaza

Acıpayam - Antalya yönü Aynes kavşağında meydana gelmiş olan kaza sonucunda 4 kişinin yaralandığı ifade edildi. İşte ucuz atlatılan kaza hakkında detaylar…

A+A-

Kazaların çok sık meydana geldiği Acıpayam’da bir kaza daha gerçekleşti. Kazanın Aynes kavşağında meydana geldiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre, Acıpayam yönünden Antalya iline doğru gitmekte olan otomobil Aynes kavşağında lastiğinin patlaması sonucunda bir anda sürücüsünün kontrolünden çıktı.

Teker patladı

Patlama ile sürücüsünün kontrolünden çıkmış olan otomobil savrulup kaldırıma girdi. Feci kaza sonucunda biri çocuk olmak üzere dört kişinin yaralandığı ortaya çıktı.

Kazaya ilk müdahale çevredekiler tarafından yapıldı ama bir kişinin araçta sıkıştığı için olay yerine acil bir şekilde sağlık ekipleri, jandarma ve itfaiye birimleri çağrıldı. İhbarı alan sağlık ekipleri, jandarma ve itfaiye ekipleri kaza yerine doğru sevk edildiler.

Bir Kişi Araçta Sıkıştı

Araçta sıkışmış olan bir kişi itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı ve diğer yaralılar ile beraber sağlık ekibine teslim edildi. Olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılmış olan yaralılar ambulanslar ile Acıpayam Devlet Hastanesine gönderildiler. Yaralıların durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Jandarma ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlattığı da alınan bilgiler arasında.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.