Azim Ve İnançla Yürüyeceğiz

Azim Ve İnançla Yürüyeceğiz

Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; AK Parti’nin 17. Kuruluş yıl dönümü sebebi ile yayımlamış olduğu mesajında AK Partinin kuruluş amacının halka ve millete hizmet etmek olduğunu ifade ederek, milletin partisinin millet ile büyüdüğünü belirtti.

A+A-

AK Parti’nin kurulduğu günden beri kendisini millete adayan AK kadroları ile ülkede hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imza attığını belirten Filiz, AK Parti Teşkilatı olarak, 14 Ağustos 2001’deki ilk heyecan ile ilk günkü azim ve inanç ile hizmet etme sorumluluğunun idraki içinde çalışmaya devam ettiklerini, Cumhuriyetin 100. yılı olan 2023’te Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koymuş olduğu hedefler ile tüm engellemelere ve zorluklara rağmen bu hedeflere ulaşılacağını,  bunda en büyük payın tabi ki hiç kuşkusuz Cumhurbaşkanı Erdoğan ve O'na inanan, O'nun davasını davası olarak gören Aziz Milletin olduğunu ve 2023, 2053 ve 2071hedeflerine inanç ve azim ile yürüyeceklerini belirtti.

AK Parti Hep Hedefti

Başkan Filiz, kuruldukları günden beri Türkiye'nin büyümesini istemeyenlerin, milleti büyütmeye ant içen AK Parti'yi hedef olarak gördüklerini, karanlık odaklarda her türlü kirli oyunların parti ve millet üstünde oynandığını,  ne 17-25 Aralık'taki ne de 15 Temmuz'daki hain oyunların milleti, partiyi, devleti parçalamaya yetmediğini,  şimdi de ekonomiye çok yoğun bir saldırının olduğunu,  hiçbir şer oyununun bu birlikteliği bozamayacağını söyledi.

Ve partinin 17.  kuruluş yıldönümünü kutladığını, emeği geçen herkese de teşekkür ettiğini dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.