BABADAĞ ALTYAPIDA ÇAĞ ATLAYACAK

BABADAĞ ALTYAPIDA ÇAĞ ATLAYACAK

Başkan Adayı Murat Kumral’dan Babadağ’ın tüm altyapı ihtiyaçlarını çözüme kavuşturma sözü!

A+A-

31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral, ilçeye değer katacak projelerini de açıklamaya devam ediyor. Son olarak ilçedeki her türlü altyapı ihtiyacının çözüme kavuşturulacağını açıklayan Kumral, doğal gaz müjdesi de verdi.

 

HABER MERKEZİ

2014 Yerel Seçimleri’nden itibaren Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Babadağ’ın dört bir yanında birbirinden büyük altyapı projelerinin hayata geçirildiğini aktaran Başkan Adayı Murat Kumral, ilçenin tüm acil ihtiyaçlarının vakit kaybedilmeden çözüme kavuşturulduğunu söyledi. Yalnızca ilçe merkezinde değil, kırsal mahallelerde de içme suyu ve kanalizasyon hatlarının baştan aşağıya yenilendiğini belirten Kumral, yağmur suyu hatlarının da bu dönemde inşa edildiğini vurguladı.

 

ALTYAPIDA KAPASİTE ARTTIRILACAK

Yeni hizmet döneminde Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan ile el ele vererek hizmet edeceklerinin altını çizen Cumhur İttifakı Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral, ilçenin genişleyen imar alanlarını da dikkate alarak altyapıda kapasitenin arttırılacağını söyledi. Bu kapsamda yeni tesislerin de yapılacağını anlatan Kumral, “Kelleci içme suyu deposunun kapasitesi 1.000 tona çıkarılacak. Kelleci, Mollaahmet, Bekirler ve ilçe merkezindeki yeni imar alanları için altyapılar eksiksiz olarak hazırlanacak. Oğuzlar ve Bekirler’in içme suyu şebekesi ile Mollaahmet’in tüm altyapısı yenilenecek. Kıranyer ve İncilipınar içme suyu depoları yenilenecek. İlçe merkezindeki TOKİ konutları bölgesinde yeni kanalizasyon şebekesi inşa edilecek. Ayrıca Oğuzlar’a yeni içme suyu kaynakları kazandırılacak” dedi.

 

BABADAĞ’A DOĞAL GAZ MÜJDESİ

Babadağ’ın eşsiz bir coğrafyaya sahip olduğunu belirten Belediye Başkan Adayı Murat Kumral, ilçenin bu muhteşem doğasının gelecek nesillere en güzel şekilde bırakılması gerektiğini söyledi. Bunun için hava kirliliğinin ortadan kaldırılmasının önemine dikkat çeken Başkan Adayı Murat Kumral, “Babadağımızı tertemiz bir havaya kavuşturmak için inşallah göreve gelir gelmez hızla çalışmalara başlayacağız. İlçemizin doğal gaz konforuyla tanışması için her türlü girişimi yapacağız. Bu konuda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Başkan Adayımız Osman Zolan ile birlikte çalışacağız. Tüm hemşehrilerime Babadağımızın yakın bir zamanda doğal gaz ile buluşacağı müjdesini vermek istiyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.