Babadağ Belediyesi Öncü Oldu İş İnsanları Destekledi

Babadağ Belediyesi Öncü Oldu İş İnsanları Destekledi

Ege Denizi açıklarından meydana gelen ve İzmir’i derinden yaralayan büyük depremin ardından Babadağ da yardım elini uzattı.

A+A-

Babadağ Belediyesi de İzmir’deki depremzedelere ulaştırılmak üzere bir yardım kampanyası başlattı.

Ege Denizi’nde geçtiğimiz günlerde yaşanan deprem birçok ilden hissedildi. Depremin en çok etkili olduğu yerlerden biri de İzmir’in Bayraklı semti oldu. Birçok vatandaş evsiz kalırken depremde hayatını kaybeden, yaralanan ve hala enkaz altından çıkarılamayan vatandaşlar da mevcut.

Denizli’nin Babadağ Belediyesi İzmir’de yaşanan ağır hasarın atlatılması için yardım eli uzattı. Depremzedelerle dayanışma göstermek için yardım toplamaya başlayan Babadağ Belediyesi vatandaşlara çağrı yaparak, yardımların belediye binasına bırakılmasını talep etti.

BABADAĞLI İŞ İNSANLARI DA İZMİR’İN YANINDA

Depremzedelerle yardımlaşmak için aynı zamanda Babadağlı iş insanları da yardım eli uzattı. İş insanları deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan malzemelerin teminini sağlamak için çalışmalara başladı.

Deprem bölgesine yardım ulaştırmak isteyen vatandaşlar 6 Kasım Cuma günü saat 17:00’a kadar Babadağ Belediyesi Hizmet Binası’na yardımlarını götürebilecek. Ayrıca konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar için 0258 481 20 06 ve 0258 482 28 74 numaralı telefon hatları açık olacak.

“BİZLERİ DAYANIŞMA KURTARACAK”

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı konuyla ilgili olarak “Ege Denizi’nde yaşanan deprem İzmir’imizi derinden yaraladı. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Umarım yaralı vatandaşlarımız en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar ve enkaz altında olan vatandaşlarımızın bir an önce kurtarılmasını temenni ediyorum.

Babadağ Belediyesi olarak İzmir’e gönderilmek üzere bir kampanya başlattık. İş insanlarımız belirlenen ihtiyaç listesine göre teminat sağlayacaklar. Babadağlı hemşerilerimiz de Cuma gününe kadar belediye binasına yardımlarını bırakabilir. Şimdiden yardımlaşma örneği göstererek dayanışma ağımıza katılan iş insanlarımıza Babadağlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizleri dayanışma ve dayanışmanın güzel ruhu kurtaracak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.